Трасу Львів-Тернопіль вкладуть бруківкою (ОНОВЛЕНО)

Трасу Львів-Тернопіль вкладуть бруківкою (ОНОВЛЕНО)

Аби виправити плачевну ситуацію з ямами на трасі Львів-Тернопіль та не витрачати зайві гроші на їх чергове латання, чиновники вирішили вкласти цю дорогу бруківкою.

Скоро ями в асфальті на одній з найпроблемніших трас Тернопіль-Львів відійдуть у минуле. Всюди буде бруківка, яка є більш стійкою., кажуть чиновники.

- Нема сенсу витрачати гроші на чергове латання ям, тому ми вирішили вкласти трасу бруківкою, - повідомляє керівник відділу обслуговування доріг Віталій Орловський. - З цим матеріалом можна працювати в будь-яких погодніх умовах. А під час ремонту не потрібно витрачати кошти на матеріали та додаткову техніку, адже бруківку кладуть вручну. Думаю, найближчим часом водії матимуть можливість самі оцінити всі переваги.

Бруківка обійдеться значно дешевше, ніж асфальт, додає посадовець. Так, замість запланованих 600 мільйонів гривень витратять 350 мільйонів.  Можливість фінансування ремонту цієї автомобільної траси розглядає Європейський банк.

Відео дня

Нагадаємо, в Тернополі вже почали вкладати дорогу бруківкою на вулиці Білецькій. Так  дешевше та зручніше, кажуть у міськраді, тому з часом усе дорожнє покриття в місті планують замінити бруківкою. Титульні списки капітальних ремонтів та реконструкцій тротуарів, об’єктів благоустрою і шляхово-мостового господарства вже затвердив виконком.

Роботи розпочнуть з 20 квітня. Старе асфальтне покриття повністю зніматимуть, тому рух транспорту на трасі Львів-Тернопіль частково перекриють.

Р.S. Дорогі читачі, це був жарт. Редакція "20 хвилин" вітає вас з 1 квітня=)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Герасимчук Ростислав

    Та розкрадуть і для галочки щось там пороблять, та й потому.
  • Діонісій

    не всі зрозуміли, що то фейк до 1 квітня!

    хоч в реаліях таке може бути, не на тій трасі, а в Тернополі :)
  • Павло Мельник

    Таке відчутя шо тернопільська область буде занладена бруківкою а асфальу небуде
  • Oleg Kolisnyk

    Бетонні дороги потрібно робити. Бертонна основа а зверху асфальтове покриття. Розумію що дорого, але поступово почати з міжнародних трас і так можна обновити все покриття. Зате буде довго служити, і тільки раз в кілька років можна обновити тонкий шар асфальту.

    Олег Кубіцький reply Oleg Kolisnyk

    На дамбі збудували 100 метрів якісної дороги, отже іноді можуть, якщо захочуть!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами 09:01 Чого чекати від погоди цього тижня: синоптики дали прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up