У реанімації померла водійка Ольга, яка в Озерній потрапила в ДТП на Audi

У реанімації померла водійка Ольга, яка в Озерній потрапила в ДТП на Audi
  • Жінці було 27 років. Сиротами залишились двоє діток.
  • Чи були в момент ДТП обоє водіїв тверезими – поки невідомо. Слідчі чекають на результати експертизи.

27-річна водійка Audi Ольга Внук померла у реанімації Зборівської лікарні 1 листопада ввечері. Лікарі боролись за її життя кілька годин після ДТП. Однак врятувати не змогли.

Сиротами залишились двоє маленьких дітей.

Нагадаємо, грубе порушення правил дорожнього руху стало причиною дорожньо-транспортної аварії. У Зборівському районі, на трасі Львів-Тернопіль, 1 листопада близько 11:00 не розминулися дві іномарки. Уникнути зіткнення не вдалося.

Відео дня

За словами правоохоронців, водій автомобіля Audi-100 рухався в напрямку Львова. В якийсь момент кермувальниця пішла на обгін, перетнувши суцільну смугу.

Жінка виїхала на зустрічну, якою в той момент їхав інший транспортний засіб - SUBARU Forester. Водій SUBARU спробував уникнути зіткнення. Кермувальниця Audi, тікаючи від удару, виїхала на узбіччя іншої смуги, проте транспорт занесло і вона врізалася в зустрічний автомобіль.

В момент ДТП в Audi була лише Ольга. Її без свідомості та з підозрою на перелом кісок тазу госпіталізували до лікарні. Невдовзі медики виявили у жінки полі травму та сильну внутрішню кровотечу.

В іншій іномарці було двоє людей. Постраждав водій – у нього перелом ребра, закрита черепно-мозкова травма, садна обличчя і забій грудної клітки. Пасажир з цього авто за меддопомогою не звертався.

Чи були обидва водія тверезими за кермом, у поліції поки не кажуть, адже чекають на офіційні висновки експертизи. Їх, до речі, у справі буде чимало. Це і судово-медичні, автотехнічні, трасологічні. І лише за їхніми результатами слідчі зможуть зробити висновки і щодо винуватця ДТП. Якщо ним виявиться загибла водійка Audi, справу скоріш за все закриють у зв’язку зі смертю обвинуваченої. Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як вдалось з’ясувати «20 хвилин», водійці Audi Ользі Внук було 27 років. Вона з Трибухівців Бучацького району. У жінки було двоє діток. Останнім часом жінка проживала у Тернополі. Старша донька навчалась тут у школі. Молодшій дитині Ольги – близько року.

Батьки, як повідомили у сільраді Трибухівців, проживають у їхньому селі, останнім часом перебували на заробітках за кордоном. Зараз обоє повертаються додому. Похованням займається родич. І ховатимуть загиблу, говорять у сільраді, або в Трибухівцях, або в Бучачі.

За словами правоохоронців, за останніх кілька днів на дорогах Тернопільщини трапилося чимало дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали або й загинули люди. Часто аварії трапляються на відремонтованих автошляхах, оскільки більшість кермувальників ігнорують правила дорожнього руху, не дотримуються швидкісного режиму.

Одна з причин аварійності - й погодні умови - туман та мряка. Працівники поліції просять водіїв бути обережними та не забувати, що порушення правил може вартувати життя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Бульба

    Після подібних ДТП : Комусь горе бо покійник! Комусь бо каліка! Хтось засвоїв урок! А хтось сказав мене омене! Праві всі і ніхто.
  • Dana

    Дуже жалко дівчину :( нехай земля буде їй пухом . Бідна сімя таке горе перенести .                                  Ми всі робимо помилки і ніколи не судимо себе . А про чужі помилки з радістю любимо поговорити . Така  українська нація . Спочатку люди себе посудіть. А потім на когось наговорюйте .              Вона є і буде в нашому серці.
  • ghr

    золоте правило, яке треба вивчити усім водіям напам'ять -

    ТИХШЕ ЇДЕШ, ЗДОРОВІШЕ БУДЕШ
  • Solomia Besh

    Вічна пам'ять! !!Нехай земля буде пухом😰
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up