У Тернополі комунальним автобусом керував чоловік з підробленим посвідченням водія (ФОТО)

У Тернополі комунальним автобусом керував чоловік з підробленим посвідченням водія (ФОТО)

64-річний водій не надав жодних пояснень патрульним.

Тернопільські патрульні виявили водія комунального автобуса, який перевозив пасажирів з ймовірно підробленим посвідченням водія. Про це повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

20 квітня, близько 14-ї години, патрулюючи на вул. М. Карпенка, інспектори помітили міський автобус, водій якого порушив правила дорожнього руху (під час зміни напрямку руху не вмикав світловий покажчик повороту).

Поліцейські зупинили машину та, під час перевірки документів, згідно з базами даних, виявили невідповідність даних у посвідченні водія, а також явні сліди підробки документа. Відносно встановлених обставин, 64-річний водій не надав жодних пояснень.

Відео дня

Патрульні склали на водія відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Нагадаємо, минулого місяця "20 хвилин" писала про схожий випадок. Читайте  Тернополян возив водій, який купив собі підроблені права в Інтернеті.
Тоді теж патрульні зупинили водія маршрутки за порушення правил дорожнього руху. І виявилося, що 47-річного водія позбавлено права керувати транспортним засобом ще від 2020 року.
Чоловік пояснив, що придбав нове посвідчення водія в мережі Інтернет та продовжив працювати водієм маршрутного таксі.

Читайте також У Тернополі нетверезий водій маршрутки возив по місту пасажирів
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Любовь Гусовская

    норм
  • Volodymyr Volodymyr

    Половина Верховної ради сидить з підробленими паспортами,дипломами,та іншими документами,підробки яких вільно продають в інтернеті.І все ок,ніяких проблем)А тут якісь права пальоні.Подумаєш))
  • Ольга Макар

    А що тут дивного? У нас все продається і купляється за гроші. Штрафуйте і поповните міський бюджет. А штрафувати і водія і керівника який прийняв фейклвого водія на роботу
  • Evgeny Pantyukhin

    А так бы ездил себе и дальше! А все иза того что не включил покажчик повороту)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up