Як дадуть раду з ДТП і смертями на перехресті Біла-Чистилів

Як дадуть раду з ДТП і смертями на перехресті Біла-Чистилів
  • Кільце там облаштують. Проте, це зроблять не настільки швидко. Що робить поліція, аби смертей на цій ділянці було менше.
  • На перехресті Біла-Чистилів, а також в усіх місцях концентрації ДТП в області, стоятимуть патрульні з приладом TruCam та пильнуватимуть, аби водії не перевищували швидкість.

Спеціальна комісія вивчала місця концентрації ДТП в області. Найбільше і з найтяжчими наслідками їх стається саме на перехресті Бідла-Чистилів.

  • Ми провели додаткове обстеження, виїжджали на місце і наразі там проводять ряд додаткових заходів, аби зробити рух на цій ділянці максимально безпечним, - розповів начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в області Андрій Петрук. – Вже обрізали кущі і дерева, що дозволило збільшити видимість. Нанесли додаткову дорожню розмітку. А наступного тижня встановлять додаткові знаки.

Облаштували аварійну ділянку і додатковими сигнальними стовпчиками, аби вночі було добре видно дорогу. У цьому запевнив начальник управління патрульної поліції в області Богдан Шевчук.

  • Невдовзі там буде облаштовано «кільце», - каже Богдан Шевчук. – Поки проект розробляють в Києві, це займе певний час.

Покарали за невиконання приписів поліції щодо стану цієї ділянки дороги і в.о. начальника Служби автодоріг в області. Склали 7 протоколів. Після покарання та чисельних аварій зі смертями і каліцтвами, дорожники «зарухались». Невдовзі там нанесуть розмітку STOP. Найближчим часом там встановлять додаткові знаки, аби водії зменшували швидкість.

Відео дня

Доки не облаштують на перехресті кільце, там можуть з’явитись поліцейські з приладом TruCam, за допомогою якого примушуватимуть водіїв таки знижувати швидкість. Це стосується не лише надто аварійного перехрестя Біла-Чистилів, а і всіх місць концентрації ДТП в області.

Нагадаємо, Загалом перехрестя Біла-Чистилів лише від початку 2019 року забрало життя трьох людей і вклала на лікарняні ліжка ще 8.
Читайте також Чи можна облаштувати кільце на перехресті Біла-Чистилів і як це зробити – експерти
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галя

    Це той самий клоун, що на відео: https://youtu.be/gvLaWtapGr8

  • Галя

    Це той самий клоун, що на відео: https://youtu.be/gvLaWtapGr8

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up