Скільки ДТП і смертей має ще бути, щоб на перехресті Біла-Чистилів встановили кільце?

Скільки ДТП і смертей має ще бути, щоб на перехресті Біла-Чистилів встановили кільце?
  • "Дорожная служба!!! Влада!!! Скільки людей вже на тому світі! Скільки калік! Це ж найнебезпечніше місце біля Тернополя!"
  • Перехрестя Біла-Чистилів лише від початку 2019 року забрало життя трьох людей і вклала на лікарняні ліжка ще вісім.

Аварія на перехресті Біла-Чистилів, де 5 вересня травмувались четверо людей, обурила тернополян. Люди вимагають владу негайно встановити там кільце.

Кілька місяців тому, у травні 2019 р., на цьому місці загинули ще двоє людей – в одну мить жінка втратила чоловіка і маму. Розслідування у цій справі вже завершене, матеріали передали до суду. Винуватесь аварії перебуває під домашнім арештом. Йому за смерть двох людей загрожує від 5 до 10 років ув’язнення.

Загалом перехрестя Біла-Чистилів лише від початку 2019 року забрало життя трьох людей і вклала на лікарняні ліжка ще 8.

Відео дня

У матеріалі На перехресті Біла-Чистилів мікроавтобус із пасажирами врізався у фуру. Уже четверо - в лікарні наші читачі залишили близько двох десятків коментарів. Суть зводиться до одного: люди вимагають негайно облаштувати на перехресті «кільце». І запитують у влади: скільки ДТП і смертей у них ще має бути, аби воно таки з’явилось?

У різних групах у Фейсбук, де також розміщували матеріали про ДТП на перехресті Біла-Чистилів – сотні коментарів від обурених тернополян. Зміст приблизно такий же, як і в коментарях під статтею на сайті. Градус емоцій зашкалюж. Хоча були й коментарі про те, що водії або не знають правил, або не дотримуються їх.

- Водії банально не знають правил, - пише читач Іван. - І на кільцях примудряються ДТП творити.

«Кільце вирішить проблему!!!Скільки знаків «Стоп» не став, все одно знайдуться люди, які провтикають і результат... Треба бути сліпим, щоб не побачити кільце», - пише інший читач.

- Нікому немає діла до того, що гинуть люди! – пише Галина Ференц. - Негайно вимагайте робити кільце!

Було й чимало коментарів, які редакції довелось видаляти лише через нецензурну лексику. Проте зміст зводився до вимоги негайно облаштувати кільце на перетині доріг з Білої на Чистилів.

- До влади!!! Ви спочатку розробляєте напрямок руху, а потім дивитесь, проканає, чи не проканає! – пише Антипко. - Спочатку потрібно думати, а потім робити. Скільки ще аварій і людських жертв потрібно, щоб ви почали спочатку думати, а потім робити???

«Дорожная служба!!! Влада!!! Скільки людей вже на тому світі! Скільки калік! А вам не вистачає мозгів справді поставити там кільце!!!! Це ж найнебезпечніше місце біля Тернополя!», - дехто з коментаторів не добирав слів.

Що потрібно для облаштування кільця на перехресті Біла-Чистилів, ми запитали в експертів: фахівців служби автодоріг, поліцейських, причетних до безпеки на дорозі та розслідування ДТП. До речі, дехто з них вважає недоцільним встановлення на цій ділянці кільця. Проте має власне бачення, як перехрестя зробити безпечним. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yura Zagrun

    Щось робіть!!!Чи далі чекаєте серйозної ДТП???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up