"Зарплату! Зарплату!" Працівники облавтодору перекрили дорогу (оновлено)

"Зарплату! Зарплату!" Працівники облавтодору перекрили дорогу (оновлено)
  • Дорогу "Тернопіль-Хмельницький" перекрили більше сотні працівників районних автодорів у четвер, 25 жовтня, з 10.00.
  • Люди просять погасити заборгованість із зарплат. Пікет триватиме до 12.00. 

Більше сотні працівників районних філій облавтодору у жилетах ходять по пішохідному переході навпроти тернопільського аеропорту. Люди вигукують: "Зарплату! Зарплату!" Кажуть, що вже кілька місяців не отримують зароблених коштів. 

- Тут є працівники автодорогу зі всіх районні, - каже учасник акції пан Федір. - Нам по чотири- п'ять місяців не виплачують зарплати. Є люди, яким частину грошей за травень віддали лише у вересні. А жити за що маємо? Нам треба платити за газ, за світло. Ціни на все ростуть, а зарплати немає. А хочуть, щоб ми працювали. 

Люди кажуть, що писали заяви і в поліцію, і у прокуратуру, але ніхто на їхні скарги не реагує і відповіді немає. Не реагує і керівництво автодору. 

- От сьогодні (25 жовтня - прим. ред.) на перекриття дороги  ніхто з керівництва навіть не приїхав, - кажуть протестувальники. - Ми чекаємо на них.

 

 

 

Протестувальники через кожних кілька хвилин пропускають транспорт, особливо, рейсові автобуси, якщо у авто є хворі, чи діти. Рух транспорту регулюють працівники поліції. Через акцію протесту на дорозі утворились довжелезні затори і зі сторони Тернополя, і у сторону міста. Водії, які поспішають, намагаються об'їхати узбіччям, комусь вдається, когось зупиняють протестувальники. 

Працівники кажуть, якщо їм не виплатять зарплату, то такі акції протесту вони влаштовуватимуть і надалі. 

Пряма трансляція з місця події: 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Оля

    можна було просто всім масово не вийти на роботу,а не чекати 4 місяці  і вони б швиденько порухались
  • David Starr

    Дивні якісь, їм 4 місяці ЗП не платять, а вони ще на роботу ходять. Такі працівники - мрія роботодавця )  Певно там зарплати космічні, раз так тієї роботи тримаються.
  • ghr

    По тому переходу, що біля аеропорту, треба ходити тоді, коли хтось високопоставлений з Києва прилетить. Може поможе, і то не гарантія. А так то тільки пенсіонери на дачі приїхали трохи пізніше.

    пьотр reply ghr

    ))))))на електричках)))))
  • Anonymous

    Дороги почали робити! О! Чудо! а вот воно як насправді, виявляєтся. Але це закономірно якщо економіка країни в незадовільному стані багато років. Таке буде ще багато років. Хто має економічну освіту чудово це розуміє. Зовнішні борги Укрвїни зростають, по іншому вже не може бути найблищим часом. Не треба слухати байки про економічні чудеса за пару років.
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/DTP/zarplatu-zarplatu-pratsivniki-oblavtodoru-perekrili-dorogu-10735172.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up