Знак на Руській повернуть на місце вже днями. Чи потрібен він - проголосуйте

Знак на Руській повернуть на місце вже днями. Чи потрібен він - проголосуйте

Двобій міськради і патрульних щодо дорожнього знаку на Руській триває. У міськраді кажуть: зняли, аби провести експеримент, чи поменшає заторів. В поліції твердять – зняли незаконно. Тому повернуть назад. А як, на вашу думку, доцільно забрати знак на Руській, дозволивши рух транспорту? Тоді проголосуйте на нашому сайті, а ми всі дані опитування передамо до міськради та патрульних

Дорожній знак «Рух механічних транспортних засобів заборонено», який зняли минулого тижня на вул. Руській, біля «Бурячка», вже найближчими днями повернуть на місце. 

У міській раді твердять, що це був експеримент, чи допоможе його відсутність розвантажити вулиці.

У поліції твердять: з ними не погоджували, видали припис, яким примусять міськраду  повернути знак на місце.

Відео дня
  • Зважаючи на неодноразові звернення тернополян на ускладнений рух на вул. Острозького-Пирогова-Гоголя, що створює тривалі корки та унеможливлює проїзд громадського транспорту, було прийнято рішення тимчасово – в експериментальному режимі – дозволити рух усім транспортним засобам через вул. Руську, - пояснила речниця міськради Маряна Зварич. - Таким чином буде досліджена ситуація розвантаження даного проїзду.

Також виготовляється відповідна Схема організації дорожнього руху, і у разі погодження з поліцією, ця схема буде або постійною, або ж буде відновлено попередній дорожній знак, запевнили в міськраді.

  • Наразі буде видано припис знову встановити знак 3.2 і уже найближчим часом він буде на місці, - запевнив начальник управління патрульної поліції в області Богдан Шевчук.  

Організація дорожнього руху в центральній частині міста повинна розглядатися в комплексі з іншими вулицями, переконаний начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в області Андрій Петрук. А ситуація щодо встановлення чи демонтажу знаку 3.2., в цілому, не вирішує ситуації. Оскільки навантаження транспортними засобами на вулиці Руській є досить суттєвим.  

  • Надалі, якщо міська рада подасть оновлену схему організації дорожнього руху (далі ОДР – прим. авт.) на  цій ділянці, а йдеться про перехрестя проспекту С. Бандери - вул.Б. Хмельницького - вул. Руська - вул. Гоголя, - то управління патрульної поліції розгляне можливий варіант зміни ОДР: або ж погодить, або внесе власні корективи, - підсумував Богдан Шевчук.

Чи потрібен знак «Рух механічних транспортних засобів заборонено» на вул. Руській?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • володимир

    ні знаку
  • володимир

    ні знаку
  • Назар Дмитерко

    Нахрин той знак!

    Vladymyr Fiha reply Назар Дмитерко

    Як на хрен а за що вони будуть жити це їхня годівниця а він там і непотрібен
  • Вова Величко

    Непотрібний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up