Знову смертельна ДТП на Тарнавського. Під колесами KIA загинула жінка

Знову смертельна ДТП на Тарнавського. Під колесами KIA загинула жінка

63-річна мешканка проспекту Злуки переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Після того, як її збила машина, від отриманих травм померла на місці аварії

Причини смерті жінки, яка потрапила під колеса автомобіля на вул. Тарнавського у Тернополі, поки невідомі. Поліцейські чекають на ухвалу слідчого судді – аби зробити експертизу та назвати, чи від отриманих в ДТП травм обірвалось життя жінки, якими саме були ушкодження і чи можна було її врятувати.

Нагадаємо, 12 серпня близько 22.25 до поліції надійшло повідомлення, що на вул. Тарнавського у Тернополі – навпроти п’ятого будинку, - ДТП з потерпілими.

Водій був тверезим

  • 47-річний водій, керуючи автомобілем KIA CARENS з польською реєстрацією, поза межами пішохідного переходу здійснив наїзд на жінку, яка загинула на місці події, - повідомила речник управління патрульної поліції в області Оксана Смільська. – Водій, за попередніми даними, в момент скоєння ДТП був тверезим.

    Відео дня
    /li>

Як вдалось нам дізнатись, загиблу звали Оксаною Михайлівною. Народилась вона 22 червня 1955 року. Проживала на просп. Злуки, 35.

У поліцейських вже є відео з реєстратора, яке надав водій автомобіля, який рухався в момент ДТП назустріч KIA CARENS. Невдовзі його аналізуватимуть та робитимуть попередні висновки про обставини ДТП. Проте наразі займаються отриманням дозволу на розтин та проведення експертизи тіла загиблої.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Хочуть "лежачого поліцейського"

- У листопаді минулого року була подана петиція до міської ради встановити перед пішохідним переходом "лежачого поліцейського", - пише у Фейсбук тернополянин Назар Наджога. - У будь-якому випадку це би зменшило швидкість автомобілів на вулиці, яку вважають з однією з місць концентрації ДТП у Тернополі. 

Петиція за три тижні набрала необхідну кількість голосів, пише пан Назар. У міській раді відповіли, що подали звернення до проектантів виготовити схему організації дорожнього руху на влаштування пристрою примусового зниження швидкості на пішохідному переході, який знаходиться на вул. Генерала М. Тарнавського (в районі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11) в м. Тернополі.

  • Відповідно, проект встановлення "лежачого поліцейського" мали би погодити у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, - пише пан Наджога. - Дев'ять місяців проектанти разом з міською радою і поліцією "родять" проект. Скільки ще ж людей на Тарнавського має травмуватися чи загинути, поки до них дійде? Чи просто інструмент петицій у Тернополі зовсім недієвий?..

Читайте також На Тарнавського водій BMW "на бляхах" вдарив легківку та втік з місця події.
Біля 11-ї школи водій "Фіата" збив дитину
Смертельна ДТП на Тарнавського: таксист таки був під дією наркотиків
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Саша Вендін

    дурні пішоходи,немає чого пертись на дорогу,не ваша територія!!
  • Балушов Андрей

    Шкода тьотки, але  є пішохідка,і кінець! Треба в тернополі всі дороги обставляти заборами щоб не можливо було перейти у не встановленому місці і накше укрїнську бидлоту не навчиш культури! Вона як скот лізе на дорогу'бо жирну сраку не хоче пронести двадцять метрів далі до пішохідного! А часом ці мамаші тупорилі ще і дитину тягне за руку, завжди кричу в слід їм що вона тупа бичка сама лізе і дитину привчає бути скотом безголовим!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up