На «Дружбі» розрили частину зупинки, а люди – без води: що роблять?

На «Дружбі» розрили частину зупинки, а люди – без води: що роблять?

На вулиці Миру, 3-В тривають ремонтні роботи. Біля зупинки громадського транспорту прибрали бруківку, на зеленій зоні розрили траншеї та розтягнули сигнальні стрічки.

Як з’ясувала журналістка «20 хвилин», ремонт проводять працівники комунального підприємства «Тернопільводоканал». Зранку вони завезли спецтехніку, обладнання, розрили ями.

Відео дня

Тротуар для пішоходів не перекрили, але небезпечні ділянки обгородили металевим парканом та сигнальною стрічкою.

Працівники комунального підприємства «Тернопільводоканал» розповіли журналістці «20 хвилин», роботи на вулиці Миру, 3-В планували заздалегідь.

— На зупинці вже неодноразово були прориви труби, люди залишалися без водопостачання, ми виїжджали на ремонти. 14 березня ми замінюємо аварійний трубопровід на поліетиленовий. Територію розрили лише у двох точках: на зеленій зоні та частину зупинки. Всі інші роботи проводимо під землею за допомогою спеціальної машини. Тобто, не розриваючи повністю ділянку, ми забираємо стару трубу, прокладаємо нову і підключаємо, — кажуть комунальники.

Також комунальники наголосили, все зроблять до кінця робочого дня. Вже о 20.00 водопостачання відновлять за адресами: вулиця Миру, 2, 3, 4 та вулиця Юності, 1.

Читайте також:

1-3 куби води за загальнобудинковим лічильником нарахували 24% тернополян — опитування «20 хвилин»

Батареї у під’їзді холодні, а платіжка на 500 грн і більше. Як комунальники пояснюють такі суми?

Тернопільські фонтани приводять до ладу після зими: фото дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up