На Тернопільському ставі - десятки рибалок

На Тернопільському ставі - десятки рибалок
Від понеділка на набережній Ставу - рибалять десятки тернополян. Стоять люди з вудками навіть в обідню пору, але улов попри спеку всеодно є.

Тернополяни пояснюють, що риболовля - хороший відпочинок на свіжому повітрі. А щодо трофеїв то це в основному невеличка плотва та верховодка.

 - Головне, щоб тиск був постійним, а те що жара чи обід не важливо, - пояснює риболов Віктор Олеськів. - Нормальний тиск значить і покльовка є. більші собі на тараньку, менші коту.

 

Відео дня
iv class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    То ті пани ловлять рибу, яка їла того здохлого песика, що недавно там плавав?

    Anonymous reply Anonymous

    ну ви мене і розсмішили, давно я так не сміялась
  • Anonymous

    Підкажіть куди поїхати на рибу в неділю крім тернополя )

    Anonymous reply Anonymous

    В Заложцях на ринку клює з ранку до вечора.

    Anonymous reply Anonymous

    Біля Зборова (чи в самому містечку) кажуть є ставок платний, де карась клює несамовито:)...
  • Anonymous

    нормальні пацани ловлять 24 години на добу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 09:09 На Ставі рятували людину 08:32 Підвищать тариф на 30%: Кабмін говорить про зростання ціни на світло 08:01 Світла пам'ять: Тернопільщина втратила двох героїв Віктора Войчишина та Руслана Жаловського photo_camera 22:03 Коли дитині треба міряти тиск? Розповідає кардіолог з Тернополя photo_camera 21:01 На Тернопільщині нарубали лісу на чверть мільйона гривень 20:02 Вбивство студента із Конго Ерітьє: чотири роки минуло, а вироку немає досі. Чому? 19:58 Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО) 19:01 Від батарейок, колонки чи ліхтарика: 12 кмітливих способів зарядити телефон без електрики 18:20 Чортків навколішки зустрів загиблого героя Івана Ружила photo_camera 17:30 Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького photo_camera 16:40 Як у Збаражі гаївки дзвеніли (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up