Пергола за 322 тис грн у парку Шевченка вже вицвіла на сонці

Пергола  за 322 тис грн у парку Шевченка вже вицвіла на сонці

Нещодавно встановлена металева конструкція, що при вході у парк Шевченка, вицвіла на сонці, обурюються тернополяни. У міськраді кажуть, що дане питання вивчають.

- Пергола біля пам'ятника Степану Бандері вицвіла на сонці, наче старі гаражні ворота, - каже тернополянин Віктор. - Мають бути певні техвимоги до подібних виробів. Конструкція не простояла і півроку, як втратила колір. А з казни міста, мабуть, чималі кошти виділили на неї.

Так не має бути, продовжує чоловік. Є спеціальні фарби, які не вигорають на сонці, особливо за кілька місяців.

Відео дня

- Собі гаражні ворота у селі я фарбував автомобільною фарбою, - розповідає Віктор. - Звісно, що брав найдешевшу. В цілому результатом задоволений, вже другий рік колір насичений і ще не вигорів. Це я робив у селі, а тут центр Тернополя - візитівка нашого міста. Все має бути красиво, як на вітальній листівці, але в нас чомусь все як завжди.

З питанням, чому пергола вицвіла, ми звернулися у міськраду, там відповіли, що фахівці відділу технагляду та управління ЖКГ обстежують даний об’єкт. Після цього нададуть експертний висновок щодо стану перголи.

Як ми вже писали, перголу встановили на початку серпня минулого року в рамках капітального ремонту входу у парк ім. Т. Шевченка. На конструкцію виділили 322 302 грн, що викликало обурення в багатьох тернополян. Відповідно до технічної документації, вигляд перголи, як і самої площі, мав бути іншим. Пергола мала іти дугою. Також вона мала бути з бетонних колон та білого кольору. Щодо площі, то згідно з представленим раніше проектом, площа, що навпроти білого дому, мала б бути викладена візерунком з бруківки у вигляді вишиванки. А на ділі все інакше. Елементи вишиванки тут є, але дуже скромні.

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Іра

    китайський стиль перголи біля пам'ятника Бандері на фоні бруківки-вишиванки... мда... архітекторів і дизайнерів цієї несуразиці треба посадити...

    Anonymous reply Іра

    Який там китайський стиль? Там взагалі ніякого стилю нема.
  • Anonymous

    На мою думку, без тої пердОли було значно краще. З нею вхід в парк виглядає, як ворота тракторної бригади в колгоспі "Червоне дишло".

    Марія Зазуля reply Anonymous

    Христос Хрещається.Дякую,ти зробив мій день.Я давно так не сміялася.До речі я теж такої думки.
  • Володимир Кульба

    треба було той витвір мистецтва накрити, мами з дітьми мали б де сховатися від дощу
  • Володимир Кульба

    добре що ще стоїть і нікому на голову не впала :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up