Звернулися по "Картку тернополянина" зараз - отримаєте в кінці листопада

Звернулися по "Картку тернополянина" зараз - отримаєте в кінці листопада
  • Більшість тернополян не встигнуть отримати "Соціальну картку тернополянина"  до 1 жовтня, коли зросте вартість проїзду.
  • Лише щоб стати в електронну чергу в ЦНАПі для подачі документів потрібно чекати півтора місяці. Затримують і видачу самих карток.

- Прийшла записатись в ЦНАП в електронну чергу 19 вересня, щоб подати документи на картку. Мене записали аж на 2 листопада, - розповідає Юлія Бочкова. - Термін виготовлення картки - від 20-ти днів. Тобто, якщо подавати документи в ЦНАП зараз, в кращому випадку картку отримаю аж в кінці листопада?  А проїзд без картки тернополянина подорожчає вже з 1 жовтня. Тобто, окрім того, що я заплачу 57 гривень за картку, так ще й переплачуватиму за проїзд, поки її не видадуть. То для чого так поспішати з підняттям тарифів?

В ЦНАПі пояснюють затримку масовим напливом людей, зокрема за день обслуговують до 300 людей. Черга, кажуть йде швидко, але якщо не вийде прийти в назначений день, доведеться записуватися в електронну чергу заново.

До речі, в ЦНАПі повідомляють про затримку видачі карток для тих, хто вже подав документи. 

Відео дня

- У зв’язку із затримкою у виготовленні електронних квитків «Соціальна картка Тернополянина», їх видача переноситься на пізніший термін (орієнтовно на 2 тижні) для тих, хто подавав документи у період з 14.08.2017 по 10.09.2017 року, -повідомили у ЦНАПі.

Читайте також: "Картка тернополянина": що дає, де і як отримати

Також є оголошення, що прийом пільгових категорій громадян, крім тих, що були попередньо записані в ЦНАПі, для оформлення картки буде проводитись виключно в Управлінні соціальної політики за адресою вул. Лисенка, 8.

Нагадаємо, тернополяни скаржаться, що оформлення «карток тернополянина» перетворилося на хаос. Начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міської ради Ігор Мединський запевняв, що «Картку тернополянина» мають видавати будь-де - як прописаним, так і не прописаним, які працюють у Тернополі: "Є рішення виконавчого комітету, що тернополяни, незалежно від прописки, можуть подати документи у будь-який пункт: ЦНАП, управління соцполітики, чи в ЖЕК. Якщо комусь з необ’єктивних причин відмовляють у подачі документу, то за будуть притягувати до адмінвідповідальності".

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    утром дєньгі - вєчєром стулья)
  • :trf :trf

    Заголовок статті неправильний, краще написати, що більшість тернополян не спішать сприяти афері яка порушує права громадян з 24ст. Конституції

    бурундук reply :trf :trf

    аж дивно стало, стільки тернополян раптом конституцію вивчили?
  • Анонім

    Нам тут розказують ,що в перспективі знижки можуть бути в аптеках .Я собі так подумав ,що хер хто з приватників захоче робити знижку ,хіба 5 коп зроблять знижку ,і скажуть :" ну ось вам знижка".Ще раз кажу хто цю х...... придумав той дов...........  і м........к
  • Андрій

    А хтось з вас десь бачив ОФІЦІЙНУ інформацію від управління транспорту міськради про підняття тарифів на проїзд з 1 жовтня? Хтось бачив активне втсановлення в наших маршрутках-скотовозках тих валідаторів? Якщо ніхто цього не бачив, виконком міської ради таких рішень не приймав - то робіть висновки як нас накручують на ту кляту картку, про яку можуть і забути за півроку, головне, що фірмочка, яка була створена при міськраді заробить грошей за виготовлення.того шматка непотрібного пластику.

    А перевізникам абсолютно невигідно показувати по-білому свої доходи від перевезень, краще Надалу чи Мединському занести і дати на лапу свою долю ніж платити податки. Отож думайте і робіть свої висновки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up