На скільки виросте комуналка? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

На скільки виросте комуналка? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)
На скільки планують підняти тарифи на комунальні послуги для населення вже з 1 квітня? Хто може отримати допомогу від держави? Про це говоритимемо під час чату-дискусії у п’ятницю, 20 березня. Початок – о 16.15.
На скільки планують підняти тарифи на комунальні послуги для населення вже з 1 квітня? Хто може отримати допомогу від держави? Про це говоритимемо під час чату-дискусії у п’ятницю, 20 березня. Початок – о 16.15.

Чому підняття тарифів на комунальні послуги під час фінансової кризи – це саме та реформа, яку так потребує країна? Як зміниться вартість спожитої електроенергії, гарячої води та газу для тернополян? Які тарифи будуть встановлені для мешканців багатоквартиних будинкій й тих, котрі живуть у приватних садибах? Хто зможе отримати компенсацію на оплату житлово-комунальних послуг? Який пакет документів потрібно представити в управлінн соціального захисту? Відповіді на ці та інші питання – під час онланй-трансляції.

Гостями програми будуть (респонденти уточнюються):

- Управління житлово-комунального господарства міськради

Відео дня

- Управління соціальної політики Тернопільської міської ради

- КП «Тернопільміськтеплокомуненерго»

- ПАТ "Тернопільгаз"

- ВАТ "Тернопільобленерго"

Нагадаємо, що нижче у коментарях до цього тексту ви можете залишати свої питання гостям чату. Просимо ставити питання лаконічно та чітко. Якщо ви хочете адресувати звернення конкретній особі, зазначте, будь ласка, на початку прізвище того, хто має давати відповідь. Образливі та нецензурні слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    Добрий день.Скажіть будь ласка , чому квартири , в яких немає і\о мають платити за новими тарифами за газ 7,18, якщо за загальне опалення і так виходять захмарні ціни, а дозвіл на і\о не дають.Зокрема я проживаю в будинку де в нашому підїзді тільки моя єдина квартира серед 10 опалюється через централізоване опалення .Решта жильців користуються гарячими стояками БЕЗПЛАТНО, при цьому економлячи свій газ на І/О.Мені дозвіл не дають , бо в сусідньому підїзді проживає одинока пенсіонерка , яка сама не може встановити І/О. В чому ж економія держави від збиткової котельні.
  • Ellaa

    до енергетиків: чи можна поставити у квартиру двофазний лічильник? якщо так,  скільки це буде коштувати?

    просто так reply Ellaa

    Не буває "двофазних" лічильників. Може двотарифний?
  • Анонім

    яка буде субсидія, якщо мене у магазині офіційно оформили на пів мінімальної ставки?
  • Анонім

    Що робити, якщо на газовому лічильнику, коли робили ремонт зірвали пломбу? і чи буде за це штраф?

    Анонім reply Анонім

    Буде штраф, немає чого зривати пломби ,прикриваючись ремонтами чи дітьми,які нечайно бігли і зачіпили на лічильнику пломбу., штраф в середньому 550 гривнів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up