Різдвяні ярмарки у Європі: скільки коштує поїхати тернополянам

Різдвяні ярмарки у Європі: скільки коштує поїхати тернополянам
  • Сувенірні ятки із посудом, іграшками, гірляндами і багато із чим іншим продаються на різдвяних ярмарках у Європі. А також у цей час у багатьох магазинах із одягом чи продовольчих діють знижки. 

  • Журналістка “20 хвилин” дізналась, скільки коштує поїхати на різдвяний ярмарок у Європу у кількох місцевих турагенціях та у тернополян, які їздять скупитися перед новорічно-різдвяними святами за кордон. 

“Чорна п’ятниця” минула і вже незабаром починають діяти різдвяні ярмарки у Європі. Тернополяни також їздять скупитися туди. Тернополянка Ольга їздить на зимові розпродажі вже кілька років поспіль. 

А от дитячі речі та продукти харчування Ольга купує саме на таких зимових ярмарках. 

Відео дня

Пропонують автобусні тури. Але, кажуть, замовляти потрібно вже

Ми зателефонували у кілька турагенцій міста Тернополя і дізнались, які тури користуються найбільшим попитом серед тернополян перед новорічно-різдвяними святами та за чим їздять тернополяни на ці ярмарки.

Як пояснив консультант Тарас практичні ніде ви не знайдете автобусних турів, що орієнтовані лише на шопінг. Звичайно ж, перед Різдвом створюють тури, де поєднують екскурсії та виділяють більше вільного часу для закупів. 

Також туроператори пояснюють, вартість турів залежить від його тривалості. 

У ще кількох турагенціях теж наголошують на ближніх сусідах. Кажуть, атмосфера у кожному місті Європи у цей період - особлива. Тому, навіть, якщо ви нічого не купите - їхати варто. Вартість автобусних турів коливається від 45 до 200 євро. 

Найпопулярніший серед тернополян та найдешевший шопінг у Польщі

Як пояснює керівниця однієї із місцевих турагенцій Ольга Семенчук здебільшого тернополяни їздять на шопінг все-таки власним авто.

До речі, квитки на автобус із Тернополя у Краків коштують близько 500 гривень. У Прагу близько 1200 гривень. У Нюрнберг, що у Німеччині, близько 1700. 

Співрозмовниця додає, що стала популярна Румунія, бо їхати близько, кордон "не важкий", маркети з не менш популярними марками одягу, наприклад, ніж у Польщі. 

Пам'ятати про правила перетину з закупами

У турагенціях кажуть, що завжди перед виїздом нагадують тернополянам правила перетину кордону із придбаними речима. 

А також, фахівці нагадують, що із усіх покупок варто зберігати чеки. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Андрій

    Потребляйство, скуповувати купу непотрібного хламу, сувенірів, шмоток, щоб потім то все валялося або викидалося. Таки зараз забагато того всього, в кожного глянь в хаті, більшість непотрібного мотлоху і пилезбірників, яке коштує часто купу грошей
  • Андрій

    В Неаполі
  • Андрій

    Тут все дешевше набагато ,я зараз тут
  • David Starr

    Іхати в Італію за лахами? Тре бути слабим на голову )

    Олег reply David Starr

    Нє. Слабий на голову це купити *лахи* в Тернополі по ціні в 10 раз дорожче чим за кордоном.

    David Starr reply Олег

    А чо тільки в 10? Та пиши одразу в 20 ) Їхати в Італію та купляти закордоном - це різні речі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up