"Сотні доларів лише за сукню": що одягали випускниці 2020 та скільки коштують їх образи

"Сотні доларів лише за сукню": що одягали випускниці 2020 та скільки коштують їх образи
  • Випускний у Тернополі відбувся 31 липня. Міські можниці дивували вишуканими сукнями та оригінальними образами. Цього року все більше дівчат віддалали перевагу брючним косюмам: зручно та красиво. 
  • Журналістка "20 хвилин" запитала у випускниць скільки вони витратили на свої образи та чи довго обирали їх. 

Цього року випускний став особливим, адже відбувається під час пандемії коронавірусу. Тож випускники змушені дотримуватись обмежень. Проте це не завадило їм виглядати стильно та красиво. 

Особливими образи цього року стали і через те, що були доповнені масками. Добірку фото оригінальних масок випускників, дивіться нижче. 

Відео дня

"Хтось у блискітках, хтось - у вишиванках"

Катерина, Тернопільська гімназія.

Свою сукню я обирала в салоні, але мені не підійшов колір. Там була лише в темних кольорах, а я хотіла світлу. Тому ми пошили ідентичну, але іншого кольору. Щодо образу, то я знала, що це буде щось мінімалістичне, бо я не люблю зайвий пафос. 

На свій образ я витратила близько 15-ти тисяч. Це разом з зачіскою та макіяжем. 

Ангеліна, Тернопільська ЗОШ №22

- Сукню я обирала довго. Варіантів було багато. Цю сукню знайшла неочікувано для самої себе. Випадково заглянула, коли гуляла з друзями. Але я рада, що обрала саме цю сукню. Мені подобається як я виглядаю в ній.

Скільки коштує сукня не знаю, це подарунок батьків. 

Діана, Тернопільська ЗОШ №9 

Про випускний ми дізнались досить пізно і часу на вибір образу було небагато. Я вирішила одягнути костюм, бо це практично та досить стильно. Потім я зможу одягати такий костюм у різних образах. Костюм коштує 1,5 тисяч гривень. 

Яна, Тернопільська ЗОШ №16

- Сукню я купувала у Львові. Тому, що саме там є салон Оксани Мухи. Шукала сукню досить довго. Ця одразу підкорила мене. Скільки точно коштує не скажу. Більше 10-ти тисяч. 

А на цьому фото здається. ніби випускниця загубила свою сукню, але ймовірно, хтось після урочитої частини одягне інше плаття. 

Катя, Тернопільська ЗОШ №9 

- Я обрала вишиту сукню, бо мені подобається, коли одяг відрізняється від інших. Мені хотілось зберегти наші українські традиції, адже у цей непростий час важливо пам'ятати про своє. Сукня коштує від 3 до 5 тисяч гривень. 

Діана, Тернопільська ЗОШ №6

- Сукню я шила. Точніше це костюм із шортами, зверху накидка, яка виглядає як плаття. Хотілось вдягнути щось оригінальне і таке, щоб мені подобалось. 

Сукня коштує в межах 10-ти тисяч. Ще 100 доларів - накидка. 

Читайте також: Не всі у масках, але з гарним настроєм: у Тернополі пройшла хода випускників (РЕПОРТАЖ)

Медалі, найкращі вишиванки та сльози прощання: на міському стадіоні свято "Випускник-2020" (РЕПОРТАЖ)

"У Тернополі встановили рекорд: випускниця одягнула сукню із 100-метровим шлейфом. Як це було?"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (201)
  • Ганна Паращук

    Як на карантин, то рику бо без грошей, діти голодні, геть Зеленського, та не вірила, і не вірю, є 10-15000 на плаття то і, є на їдло, шкода тільки тих хто з останнього тягнулось
  • Ольга Прядун

    Дуже важлива інформація   http://gladiators.ru/camp/2082141

  • Оля Рижая Бестия

    А бадайго .....
  • Оля Рижая Бестия

    Брєд.
    Колись у формах всі ходили.
    І слава Богу всі живі здорові.
    А на один день.....
    Показуху робити....
    Це тільки можуть наші Бідолаги.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up