У дев’яти будинках Тернополя проведуть ремонти на умовах співфінансування

У дев’яти будинках Тернополя проведуть ремонти на умовах співфінансування

Ще у дев’яти будинках Тернополя проведуть ремонти на умовах співфінансування. Рішення прийняв виконком.

28 вересня на засіданні виконавчого комітету міської ради розширили список будинків, які відремонтують на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Рішення прийняли з метою виконання та оплати робіт з ремонту житлового фонду на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету.

Відео дня

Зокрема, титульний список, де проведуть ремонти покрівель, ремонт і заміну внутрішньобудинкових інженерних мереж, елементів обладнання, ремонт ліфтів доповнено такими адресами:

  • вул. Івана Франка, 23,
  • вул. Оболоня, 11,
  • вул. Квітки Цісик, 41,
  • вул. Соломії Крушельницької, 1-А,
  • вул. Тролейбусна, 17,
  • вул. Івана Котляревського, 13,
  • вул. Соломії Крушельницької, 1,
  • бульв. Данила Галицького, 45,
  • вул. Романа Купчинського, 7.

Загалом у Тернополі до проведення ремонтів у житловому фонді на умовах співфінансування долучилися понад 30 житлових багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, що у  багатоквартирних будинках Тернополя на умовах співфінансування можна провести ремонт житлового фонду. Детальніше ознайомитися з можливостями можна тут.

Довідка
Кошти за умовами співфінансування виділяються за певною пропорцією в залежності від виду проведення робіт. Наприклад, ремонт та реконструкція будівель становить 70% на 30%, де 70 % — кошти з бюджету міста, а 30% — за рахунок мешканців будинку.
У разі якщо в будинку є нежитлові приміщення, які є власністю територіальної громади, а також квартири, в яких проживають сім’ї загиблих учасників бойових дій, які брали участь у бойових діях, сім’ї Героїв Небесної Сотні, сім’ї загиблих під час антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, то внесок за них перераховується з бюджету громади і враховується в частці дольової участі органів місцевого самоврядування.
Документи для участі у Програмі необхідно подавати в управління житлово-комунального господарства благоустрою та екології за адресою вул. Миколая Коперника, 1.

 

Читайте також:

Ремонт не робили майже 40 років: мешканці будинку на Тролейбусній скаржаться на стан свого подвір’я

У центрі Тернополя відремонтують фасад будинку

22 житлові будинки в Тернополі відремонтують за рахунок співфінансування

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up