Валентинки, іграшки та кухлики: де у Тернополі дешевше купити подарунки до Дня закоханих

Валентинки, іграшки та кухлики: де у Тернополі дешевше купити подарунки до Дня закоханих
  • Валентинки, іграшки, ароматичні свічки та парні аксесуари – лише мала частина товару, який пропонують магазини Тернополя до Дня закоханих.
  • Скільки коштують товари і де дешевше купувати тематичну атрибутику – дізнавалися журналісти «20 хвилин».

Традиційно до Дня закоханих пари дарують один одному тематичні подарунки. Як варіант – подушки у формі серця або з милими підписами, парні кухлики, листівки, кульки.

Журналісти «20 хвилин» завітали в три магазини та переглянули, що пропонують там купити тернополянам для своєї другої половинки. Обрали такі магазини, як: «Є таке», «Копійочка» та ArtDecor.

Відео дня

Про асортимент для свята кожного магазину розкажемо окремо.

ArtDecor

Для атрибутики до Дня Святого Валентина виокремили кілька стелажів, а також прикрасили відділ червоними трояндами та стрічками. Пропонують тернополянам листівки у формі серця. Ціна за штуку коливається від однієї гривні до 80 гривень. Все залежить від розміру, чи є там напис та що зображено.

Можна придбати тематичні дерев’яні підставки, рамки для фотографій. Розраховуйте на суму від 55 до 400 гривень.

Є ще різні за формами подушки та з романтичними написами. Коштують вони – 289 гривень за штуку.

Пропонують різні тематичні чашки: з романтичними написами, серцями та мультяшними героями. За них готуйтеся віддати від 79 до 300 гривень.

Також продавці сформували кілька подарункових наборів. Вони коштують від 199 до 600 гривень. Додати до подарунка можна прозоре серце з червоними намистинками всередині. Коштує воно 49 гривень.

«Копійочка»

У магазині небагато тематичного товару. Зокрема, ми помітили лише кілька кухликів з мультяшними героями, серцями та написами Love. Ціна за один кухлик коливається від 29,90 до 44,90 гривень. Трохи більші за розміром та з подарунковим пакуванням – 129,90 гривень.

На вибір можна обрати романтичну фоторамку, у формі серця або з різними написами. Ціни коливаються від 39,90 гривень до 129,90 гривень.

Також є у продажі маленькі ароматичні свічки. Шість свічок-сердець в упаковці коштують 49,90 гривень, а одна трохи більша за розміром – 39,90 гривень, свічка-ведмедик –  69,90 гривень.

До букетів або подарунку можна додати червоне серце або ведмедика на паличці. Вартість за одного – від 19,90 до 24,90 гривень.

Листівок у формі серця також небагато і переважно маленького розміру. Коштують від 4,90 до 9,90 гривень.

«Є таке»

Те, що магазин готовий до святкування, видно неозброєним оком. Адже вітрина магазину прикрашена повітряними кульками у формі серця, червоними свічками, іграшками, кухликами та тематичним пакуванням.

У магазині також виділили великий стенд для тематичних товарів. Зокрема, тут пропонують придбати різні кухлики, що коштують від 69 до 300 гривень.

Якщо ви не бажаєте заморочуватись, продавці пропонують вже зібрані святкові набори. Їх є кілька: символічні з валентинками, шоколадом та кухликами, а також з косметикою. Ціни від 300 до 500 гривень.

Пропонують дерев’яні романтичні фігурки. За одну просять від 40,90 до 95 гривень.

Листівки у вигляді сердець також ще є в асортименті. Залежно від розміру, написів та цупкості картону вони можуть коштувати як чотири гривні, так і 50 гривень.

Тернополяни, а ви вже придбали подарунки своїм другим половинкам? Що будете дарувати і чим плануєте дивувати? Діліться у коментарях.

Читайте також:

Ми біжимо, щоб зігріти захисників. Тернополяни долучилися до благодійного пробігу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Волонтери Тернополя мають зібрати понад мільйон на автівки та дрони для ЗСУ

«Зробив подарунок на 14-річчя донечки»: з полону повернувся захисник Віталій Дичук

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • дівкам би сердечка  - шлюхи!
  • Ольга

    Так ніби в нас нема війни. Майже щодня привозять наших захисників «на щиті» , а тут «валентинки…»
  • Galinka

    Ще хтось про таке думає?
  • Наталя

    Фу аж гидко. Там на нулі наші сини гинуть. А ви про валинтинки говорите. Аж гидко дивитися

keyboard_arrow_up