З липня у Тернополі зростуть тарифи на воду

З липня у Тернополі зростуть тарифи на воду

У липні 2018 р. планується підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для абонентів КП “Тернопільводоканал”, про це повідомляє офіційний веб-сайт комунального підприємства.

29 травня Президент України Петро Порошенко призначив п'ятьох нових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Відповідно в червні 2018 року, після двомісячної перерви, відновилися засідання комісії.

Вже розглянуто ряд питань із затвердження інвестиційних програм та тарифів для водопровідно-каналізаційних підприємств України.

На липень 2018 року заплановано затвердження тарифів для КП “Тернопільводоканал”. Зростання тарифів передбачається на 36%. Планується, що мешканці багатоквартирних будинків платитимуть — 17,21 грн. за 1 куб.м., мешканці приватного сектору 16,58 грн. за 1 куб.м.

Відео дня


У зв’язку з цим, просимо в червні 2018 року подати показники лічильників та розрахуватись за надані послуги, за тарифами, які діють на сьогодні, повідомляє прес-служба "Тернопільводоканал".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Andriy Lytvyniv

    І щоб ми не відчули цього підвищення зразу нам з липня на місяць просто відключать воду.
  • Andriy Sav

    Далі терпимо (
  • Петичкин Вася

  • Петичкин Вася

    Скачите выше,болото само будет отпадать..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up