У червні за воду платитимемо більше. Чи задоволені ви якістю послуг? (запис трансляції)

У червні за воду платитимемо більше. Чи задоволені ви якістю послуг? (запис трансляції)

Із червня тернополяни платитимуть за воду уже за новими тарифами. Ціну знову піднімають. Надалі також очікується подорожчання. Про нові тарифи й те, чому вартість води стрімко зростає , поговорили під час прямого ефіру на сайті "20 хвилин" у середу, 13 червня. 

Вода для тернополян знову подорожчає. Уже із червня тариф на централізоване водопостачання складатиме 8,004 гривень за метр кубічний та на централізоване водовідведення – 10,188 гривень, разом – 18,192 гривень за кубометр. Попередня ціна - 16,30 гривень. Отже, вартість за водопостачання підніметься ще на 1,89 гривень за кубометр.

Чим аргументують такі зміни працівники КП "Тернопільводоканал", на які тарифи варто чекати нам до кінця року чи на початку вже наступного, вони розкажуть під час трансляції. Одне із ключових питань - якість надання послуг. Адже нерідко тернополяни скаржаться, що із їхніх кранів тече "чай". Чи зміниться підхід до роботи? Крім того, експерти розкажуть детальніше про нарахування абонплати та інші додаткові пункти витрат у платіжках, які отримують споживачі щомісяця. 

Початок прямого ефіру - о 15.00 на сайті "20 хвилин".

Відео дня

А ви задоволені якістю надання послуг із постачання води у вашому будинку? Що цікавить вас у роботі КП "Тернопільводоканал" - питання залишайте у коментарях до тексту. Нецензурну лексику видалятиме модератор сайту.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Iryna Khruniak

    Якість води ЖАХЛИВА! ВІДКЛЮЧЕННЯ на промивання затягується на 3-4 дні внаслідок аварій під час запуску води у систему. Працівники - НАХАБИ!
  • дядя_Юра

    Тупе питання! При ціні на воду в 50 євроцентів/куб вимагати якість альпійських джерел ніхто не буде (хіба совдепівські бабки). Звичайно всі хочуть мати цілодобове якісне водопостачання прекрасної холодної і гарячої води за ціною 30коп/куб (ну можна 32 коп/куб). Якщо купити ланос і вимагати від нього автоматичне паркування, підігрів та кондиціонування сидінь, як на БМВ чи Мерседесі, то Вас вважатимуть електоратом Зеленського.
    На жаль обсирання водоканалу не допоможе покращити якість води.
    На мою думку, якість підвищиться тоді, коли на підприємствах виросте зарплата до рівня тих країн, з якими порівнюють нашу воду. А це потягне вартість на послуги (логічно).

    Бульба reply дядя_Юра

    Ні!! Зовсім не тупе питання. В цій структурі крутяться колосальні, грошові ресурси! І якби водоканал виконував свої функції, а не відвозив сумочку з тими ж ресурсами в управління, яке відносить вже більшу сумку меру, а мер велику сумку губернатору, ну а він валізу до Києва очільнику "Вашого електорату", то такого роду питання би і не виникали....
  • Люба Яцишин

    Вода жахлива, не придатна для  вживання
  • Володимир Мочук

    А позитивні новини є ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up