П'ять фільмів, після перегляду яких хочеться жити

П'ять фільмів, після перегляду яких хочеться жити

Є фільми, які здатні розмовляти з вашою душею.

«Один день»

У цьому фільмі нам надається дивовижна можливість — зазирнути в один і той же день життя людей протягом багатьох років. Емма і Декстер знайомляться на випускному в університеті та проводять разом ніч, однак, доля знову і знову зводить їх разом. У кожного з них своє життя, свої радощі й турботи, але, не зважаючи на це, їхні долі дивним чином переплітаються. Фільм про зустрічі і розлуки, дружбу і кохання, про життя і смерть змушує нас задуматись про те, як не втратити своє кохання і зберегти стосунки протягом довгих років.

«Достукатись до небес»

Відео дня

«...зрозумій, на Небесах тільки й говорять, що про море ...»

Їх двоє, і вони смертельно хворі, їм залишилося жити не більше тижня. Справжнє, чесне кіно про радощі життя, у кожного вони свої. Коли нічого втрачати, можна побачити і прийняти свої справжні бажання. Якщо в цьому світі залишилися люди, які не дивилися цей фільм — зробіть це просто зараз.

«Форрест Гамп»

Світ вже ніколи не буде таким, як колись, після того, як ви побачите його очима Форреста Гампа. Зворушливе, щире кіно про те, як добра людина, яка хоче принести тільки мир і любов оточуючим, стикається з нерозумінням світу. Це і є справжнє кіно — просте, зрозуміле і геніальне, яке змушує забути про все. Форрест вчить нас, як зберегти вірність всьому, що любиш і у що віриш.

«Август Раш»

Він вірить в музику так само, як хтось вірить у казку. Його вважали виродком, а він виявився генієм. Йому говорили, що він не потрібен своїм батькам, а він продовжував шукати їх. У нього вкрали щасливе дитинство, а він подарував світові диво. Приголомшливі саундтреки, які є невід'ємним доповненням цієї історії, залишаться у вашому серці назавжди.

«Поки не зіграв в ящик»

Кращі актори світу Джек Ніколсон і Морган Фріман зіграли в цьому фільмі двох чоловіків, хворих на рак. Та замість лікарняних ліжок вони обрали навколосвітній подорожі. Порушити всі правила правила та отримати насолоду від днів, що залишилися — їхня мета. Приголомшливий фільм про силу людського духу, про життя і смерть.

Читайте також

Добірка найкращих фільмів про війну

Фільми-мотиватори для перегляду у вихідні

П'ять легких та романтичних фільмів з Джулією Робертс

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Shavonne Houston

    🇺🇦 Громадяни України та біженці подайте заявку на фінансову підтримку сьогодні разом із проектом UAPPL.

    натисніть на  >>  https://s.uappl.pl/03reco22

    ініціатива UAPPL – це платформа пожертвувань, яка допомагає Українцям та людям, які потребують допомоги звертатися за фінансовою допомогою напряму до людей з усього світу.

    Ви простоможете створити свій заяву, і ми поширимо його на наших каналах для потенційних iнвесторiв.

  • Василь Федюк

    Знаєте в чому проблема тернопільської журналістики, в тому що ви навіть не розумієте що ви постите. Взяли простос копіпастили з російського сайту і склепали допис, не перечитуючи, не знаючи про що мова... Поки не зіграв в ящик - російський переклад, в Україні, цей фільм виходив під назвою Список останніх бажань, але шо вам...

keyboard_arrow_up