На дамбі поліція та рятувальники: знайшли тіло (оновлено)

На дамбі поліція та рятувальники: знайшли тіло (оновлено)
  • Про обгороджену територію на дамбі біля "Маяка", поліцію та рятувальників редакцію "20 хвилин" 19 липня близько 20:20 повідомило кілька читачів відразу.
  • В патрульній поліції та в управлінні ДСНС повідомили, що там знайшли тіло людини. 

- Проїжджав через дамбу тільки що, там екіпажі патрульної поліції та рятувальники, - повідомив читач Ігор близько 20:20. - Також обгороджена стрічкою територія. 

В управлінні патрульної поліції та в управління ДСНС підтвердили, що там знайшли тіло невідомої людини.

На місці події журналісту "20 хвилин" очевидці розповіли, що тіло чоловіка прибило до шлюзів дамби, його побачили  люди та викликали поліцію.

Відео дня

Рятувальники витягли тіло чоловіка близько 20:40. На місці зібралися кілька десятків людей. Близько нікого не підпускають.

- Живу неподалік, побачила як приїхали патрульні та рятувальники, – розповідає тернополянка Марія. – Бачила як рятувальники підпливли до шлюзів і потягнули тіло.

Очевидці між собою говорили, що чоловік міг пробути у воді кілька днів. Слідчі оглянули тіло на предмет насильницької смерті та встановлюють особистість. На вигляд чоловіку близько 40 років. Чоловік був роззутий, коли його витягли з води. 

Більш детальну інформацію правоохоронці нададуть згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Sviatoslav Lupiychuk

    Пора вже рибалкам приманку та вудочки міняти, а то щось не та риба клює)
  • Олексій Криворучко

    Пішла бабушка в Києві за кефіром, а всплила в Запоріжжі...
  • Олег Голда

    Та втому озері їх там дафіга!
  • Спеціаліст

    Я думаю, що труп пробув у воді близько трьох днів. На це вказує колір шкіри і відсутність трупного окочаніння, яке скоріше за все уже пройшло. Воно наступає приблзно через три години після настання біологісної смерті через падіння рівня АТФ у клітинах. Ше було невелике вздуття - результат дії сапрофітів, які почали роз'їдати шлунок. Аутоліз уже розпочався. Звичайно, секцію я не проводив і труп особисто не оглядав. Але я думаю, що в його організмі виявлять добру долю алкоголю. Якщо з ним стався нещасний випадок - він був би у взутті. Якби його убили - він був би у взутті. Хіба він випив і вирішив скунутися. Хоча я можу помилятися. Там буде видно. Аутопсист визначить причину смерті. А от місцеві зіваки тут як тут. Хоча це і зрозуміло. Люди люблять шоу. Не часто таке стається.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up