На Тернопільщині встановлено понад пів тисячі камер спостереження для охорони порядку

На Тернопільщині встановлено понад пів тисячі камер спостереження для охорони порядку

На даний час, поліцейськими Тернопільщини опрацьовується інформація, яка фіксується 503 відеокамерами. 

Крок до мобільності й реальна допомого правоохоронцям у розкритті злочинів  – розміщення відеокамер на території області. Зі слів заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Романа Бовсуновського, 373 камери встановлено в обласному центрі, 43 - в районних, 48 - в містах, 39 - в селищах міського типу.

За функціональними можливостями 27 відеокамер здійснюють якісну відеофіксацію, що дає можливість безперешкодної ідентифікації номерних знаків транспортних засобів, з них 22 відеокамери інтегровані до підсистеми «Гарпун», повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До слова, загалом упродовж 2019 року до Єдиного обліку Головного управління Національної поліції в Тернопільській області зареєстровано 104 тисячі 655 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Відео дня

Наголошуючи на пріоритетах роботи поліції Тернопільщини на 2020 рік, Олександр Богомол зазначив, що діяльність правоохоронного відомства повинна здійснюватися у тісній співпраці та взаємодії з населенням, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями на засадах партнерства і спрямована на задоволення їх потреб.

- Поліція Тернопілля готова та може забезпечити правопорядок в області. Ми робитимемо все для того, аби кожен мешканець краю відчував себе у безпеці,- підсумував керівник поліції.

Читайте також Любителів безкоштовного шопінгу зафіксували камери спостереження
На яких вулицях в Тернополі встановили камери спостереження, що розпізнають номерні знаки
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up