Обкрадав два тижні: із будинку тернополянина в Буцневі злодій виніс навіть сімейні фото

Обкрадав два тижні: із будинку тернополянина в Буцневі злодій виніс навіть сімейні фото

Поліцейські вийшли на слід крадія, котрий упродовж двох тижнів обкрадав приватний будинок у селі Буцнів.

Зловмисник, користаючись тим, що власники тривалий час не навідувалися до оселі, виніс звідти майже все, що мало цінність. Навіть сімейні фото господарів прихопив. Це стало одним із суттєвих речових доказів, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До співробітників відділення поліції №1 у місті Тернополі звернувся житель обласного центру із заявою про крадіжку. Злочин стався у його приватному будинку, розташованому у селі Буцнів.

 Зі слів потерпілого, невідомий крадій привласнив понад 20 одиниць побутової техніки та електроінструментів, металеві труби, арматуру, прихопив мангал, тачку, навіть сімейні фото, що стояли в рамках.

Відео дня

Під час огляду місця події поліцейські з’ясували, що крадій встиг погосподарювати не лише в самому будинку, куди проник через вікно, а й шляхом пошкодження замків заліз і до підсобного приміщення.  

— У ході оперативних заходів нам вдалося встановити особу зловмисника, — розповів начальник відділення поліції Сергій Гаврилюк. — Причетним до крадіжки виявися місцевий житель, 1983 року народження. Чоловік раніше проблем із законом не мав.

У лиходія поліцейські вилучили частину речових доказів. Серед іншого – викрадені фотографії. Решту майна йому вдалося збути на ринку невідомим особам.

Зловмисникові інкримінують частину 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває розслідування. 

Читайте також “Домушники” знають, де люди ховають гроші (інфографіка)
"Ховала гроші з м’ясом у морозилці": де шукають і що виносять"домушники". Які схованки ненадійні?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up