Понад 9 років тюрми за смерть подружжя отримав водій, який скоїв ДТП поблизу села Шибалин

Понад 9 років тюрми за смерть подружжя отримав водій, який скоїв ДТП поблизу села Шибалин
  • Прокуратура в апеляції відстояла вирок водію, який спричинив смертельну ДТП на Тернопільщині.
  • Тоді загинуло подружжя, а їхній п’ятирічний син потрапив до лікарні з численними тілесними ушкодженнями.

Тернопільський апеляційний суд підтримав позицію прокурора щодо призначення покарання — 9 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом на 10 років водію, який скоїв смертельну ДТП поблизу села Шибалин Бережанської громади (ч. 4 ст. 2861 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Вирок вступив у законну силу

Прокурор у суді першої інстанції довів, що 8 листопада 2021 року засуджений, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим авто.

Відео дня

Внаслідок зіткнення загинуло подружжя, а їхній п’ятирічний син потрапив до лікарні з численними тілесними ушкодженнями. Суд апеляційної інстанції не задоволив апеляційну скаргу обвинуваченого про пом’якшення йому покарання. Вирок вступив у законну силу.

Діти осиротіли

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» повідомляли, що в аварії під Бережанами загинули Алла Подоляк та її чоловік Володимир. Вони обоє родом з Бережанщини. У ДТП вцілів їхній 5-річний син Назарчик. Він потрапив до реанімації і за його життя боролись усім світом, долучились і небайдужі люди, які до цієї ДТП навіть не знали про існування малого.

Через п’яного водія осиротів і старший брат хлопчика, який того дня не перебував з сім’єю в автівці під час аварії. Старший син Алли від першого шлюбу — Сашко — того вечора залишився вдома, у Тернополі, мав нагальні справи. В авто були його мама, братик і вітчим. Родина поверталась зі святкування 70-річного ювілею матері Володимира. Через п’яного водія, який вилетів на зустрічну смугу, Сашко залишився круглим сиротою. За два роки до цієї трагедії у власній хаті згорів рідний батько хлопця.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Оленка Красножон

    Позор, нині людське життя нічого не варте, корупція править Україною. Дітям треба батьків, яких у них забрав пяниця, тут і компенсація не допоможе.
  • Віталій Вітик

    9 за смерть .довічно суку посадити і то мало яб судив то смерть за смерть .і тіки так будут боятися

    Марія Кліщ Палащук reply Віталій Вітик

    Віталій Вітик
  • Miroslava Holoviannyk

    Мало
  • Тетяна Зчплацінська

    Довічного оце справедливо щоб інші боялись пити і сідати за кермо жаль молоде подружжя

keyboard_arrow_up