Потерпілих у фінансовій піраміді Helix просять зголоситись до поліції

Потерпілих у фінансовій піраміді Helix просять зголоситись до поліції

Триває розслідування у кримінальному провадженні  щодо шахрайства трьох керівників товариства з ознаками фінансової піраміди "Хелікс", які незаконно заволоділи грошима громадян.

 

Станом на 5 грудня жоден з трьох затриманих не вніс застави, й усі вони надалі перебувають під вартою.

 Усіх потерпілих від шахрайської схеми громадян правоохоронці просять телефонувати до старшого слідчого  ГУНП в Тернопільській області Андрія Зубка за телефоном  (0352) 27-12 79, чи за попередньою домовленістю зустрітися особисто.

Мешканці віддалених населених пунктів чи інших областей можуть звернутися письмово на ім’я начальника ГУНП в Тернопільській області за адресою м. Тернопіль, вул. Валова 11, повідомляє сектор комунікації НП Тернопільської області.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Герасимчук Ростислав

    Нерозумію, як в наш час стільки лошні знайшлось?
  • Анонім

    Нічого цим шахраям не зроблять оскільки у нас така система гнила , що їм від сили дадуть 2 роки ,а ще може навіть умовно ,а грошенята десь лежать на рахунку в доларовому еквіваленті і зареєстрований на якусь стороню особу . Ось так люди не ведіться на всякі піраміди оскільки легких грошей не буває .

    Natalia Pasichnyk reply Анонім

    Система в нас така ж як всюди в світі. Не думаю що Нагута і компанія буде настільки наївним і недалекоглядним, щоб казати в суді, що він здійснював будь-яку інвест діяльність. Швидше за все там в договорах (якщо такі є) з "потерпілими" написано, що клієнт оплатив інформаційні послуги, факт надання яких не потребує підтвердження і кошти за цю послугу поверненню не підлягають. В крайності він проведе їм пару семінарів чи майстер класів і на тому все. Якщо будуть толкові адвокати і хлопці грамотно організовували все від початку, то по закону їх нема за що садити в тюрму



    Ну а чисто по-справедливості то питання совісті. Думаю їх вона не турбує, от тіки може вкладники за ту ціну зрозуміють, що сир задурно тіки в мишоловці і почнуть працювати руками і головою, а не чекати подарунків держави чи долі.
  • Алла Кухар

    Хочу в підтримку Дмитра Петровича Нагути написати--я  читав на сайті обвинувачення в його сторону і хочу поділитися своєю думкою---і не тільки я,а ще моя структура людей,яка підтримує його також--це більш,як 40 чоловік.Слава Богу,що є такі люди,як він--який не дивлячись на важкий час в Україні надає робочі місця людям і дає можливість отримувати з цього прибуток.Ті люди,які звинувачують його --нехай розберуться у своїх інвестиціях,якщо вони не вивели свої кошти,то вони були переведені в акції,які на теперішній час продаються без проблем компанії назад, Ми рахуємо,що такі люди як Дмитро Нагута і його партнери мають працювати і допомагати іншим і всі ці обвинувачення є не обгрунтованими і проплаченими конкурентами.А таких людей ,які заважають і обвинувачують інших безпідставно потрібно не судити а садити.

    Natalia Pasichnyk reply Алла Кухар

    не дивлячись на важкий час в Україні надає робочі місця людям

    - в Вас совісті нема таке писати. То не робочі місця, а рулетка, казино.

    Ігорь Семенов reply Алла Кухар

    Алла.. так які питання... ви прочитали обвинувачення і не зрозуміли .. що від них вимагається.. вони відають людям .. тим 19 .. чи вже мабудь більше.. особам гроші.. в обмін на ті як Ви кажете акції. . і все і справи нема.. так як нема об'єкту злочину.. і всі хлопці .. в тому числі і добропорядний громадянин Нагута .. виходять на волю.. і далі думають як зробити життя українців достойний у такий важкий для країни час..

    Євгенія Цебрій reply Алла Кухар

    Ви жартуєте?))

    Герасимчук Ростислав reply Алла Кухар

    Ну це вже занадто

    Nadya Tykholiz-Strotsen reply Алла Кухар

    так так благодійник ))))))як Мавроді)МММ

    Nadya Tykholiz-Strotsen reply Алла Кухар

    ага благодійник як Мавроді))))))МММ, поставте в церкві за нього свічку)
  • Aleksandr Veresyuk

    Вся правда про ситуацію з Хеліксом



    http://coub.com/view/ik8bj

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up