Ще одну тернополянку обдурили на золоті

Ще одну тернополянку обдурили на золоті
Тернополянки, які придбали у шахрая фальшиве золото, продовжують звертатися у редакцію "20 хвилин".

Нагадаємо, ми писали про Тетяну Гуру, яка придбала у зловмисника за 450 грн "золоті" сережки і перстень. Прикраси виявилися звичайною біжутерією. Правоохоронці застерігають тернополян бути обачнішими, і у такій ситації одразу звертатися в міліцію.

- Я прочитала у статті про Тетяну і просто шокована, - звернулася в редакцію тернополянка пані Галина. – Я теж недавно купила фальшиве золото.

Жінка розповіла, що торгує у крамниці на "Східному" масиві. До неї підійшов чоловік і запропонував купити масивну золоту обручку за 500 грн. Чоловік запевняв, що три роки тому у нього померла дружина, що йому не дали пенсії, тому дуже потрібні гроші. От і вирішив продати обручку за такою символічною ціною.
- Я трохи вагалася чи купувати, - каже пані Галина. - Але він мені руку цілував, дивився мені в очі і казав:"Дитино моя, я кажу правду".

Відео дня
>Тернополянка повірила чоловікові. Згодом перевірила золото у ювеліра, а воно виявилося фальшивим.
- А ще я чула від ювелірів, що по місті справді ходить шахрай з золотом і обманює людей, - каже жінка. - Мабуть, не я одна стала його жертвою.

До слова, попередня потерпіла від шахрая з золотом розповіла, що чоловік був небритий нестрижений, від нього пахло алкоголем. Пані Галина каже, що її гість був побритий, виглядав досить пристойно, а ще жінка звернула увагу на його красиві коричневі очі.

Правоохоронці радять не спокушатися на вигідні покупки, чи привабливі пропозиції, адже задарма не буває нічого. А золоті прикраси треба купувати лише у фірмових магазинах, а не на вулиці з рук
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    До мене такий чолов`яга підходив на вул. Карпенка, але я поспішала й просто від нього відмахнулася. А може він і не один? Взагалі то це може бути організовано та кшалт бомжів, які здають данину одному "господарю".
  • Anonymous

  • Anonymous

    У нас на ринку якось бачив жінок, які продавали з табуретки золото за низькими цінами. Не велику вартість обгрунтовували якими акціями, прямими поставками із Москви і довгостроковими контрактами із заводом виробником. Мало не луснув від сміху. ) Проте народу біля тих жінок було багато!

    Anonymous reply Anonymous

    Оце так. Довгостроковий контракт між заводом і базарними торгашами? Ото в жіночок фантазія. Це не те що лохотрон, це лохотронище :)

    Anonymous reply Anonymous

    Колись по тєліку якийсь шибко вумний спец доказував шо в жінок якась трохи інакша не така як в мужиків логіка. Мимоволі повіриш.

    Anonymous reply Anonymous

    як ьак можна
  • Anonymous

    для чого відео??? В ньому нічого розумного не має!!!!! І такі спеціалісти, в нас є !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up