Шахрайка привласнила кошти, які призначалися для допомоги військовим

Шахрайка привласнила кошти, які призначалися для допомоги військовим

Жителька Тернопільщини потрапила в пастку аферистки при пошитті форми для військових

Потерпіла хотіла замовити декілька комплектів військової форми. В інтернеті знайшла оголошення про пошиття такого одягу. Зателефонувала, домовилися про ціну та перевела на рахунок кравчині завдаток у майже 6000 гривень.

Однак, вже через два дні номер замовниці перестав відповідати, зникло і оголошення про надання послуг. Довелося телефонувати в поліцію.

За факом шахрайства розпочато кримінальне провадження. Слідчі встановлюють деталі злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відео дня

Правоохоронці нагадують, під час торгів в мережі Інтернет не поспішайте переводити чималі суми на рахунки невідомим. Намагайтесь вивідати якнайбільше інформації про продавця: читайте відгуки, перевіряйте банківські картки та телефони на сайті кіберполіції у розділі "Stop fraud", адже шахраї вже можуть знаходитися у відповідній базі: https://cyberpolice.gov.ua/stopfraud/.

Домовляйтеся про післяоплату з невеликим завдатком.

До слова, нещодавно понад мільйон гривень заплатила жителька Почаєва за «поради» екстрасенса, а у  Чорткові пенсіонерка поповнила рахунки на мобілках шахраїв на 67 тисяч гривень.

Читайте також: Перевізник обшахраював жінку, яку мав перевезти з Іспанії в Україну

Тернополянка сподівалася, що донька переїде до Америки, натомість втратила 37 тисяч гривень

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Марія Безверхна

    Одних уже відпустили ще вона відкупитися  Сволоч нажерись тими грішми
  • Igor Pavlik

    Справжня бандерівка😀
  • Halyna Kizlyk

    Сука,щоб її не хватило цих грошей на лікування! Знаю,що так не можна казати,що це не по Божому! Але вона чортиця,а чортів можна проклинати!!!!
  • Ірина Боднарчук

    В Тернополі вистарчає людних місць ,де люди з усіх сторін оглянули таких осіб!Іншим було б не повадно!Але в нас чомусь це не практикується:суд,застава,хвороба-і кінець історії!!!

keyboard_arrow_up