Тернополянин на сайті OLX продав телефон Iphone 7 Plus за 700 фальшивих доларів

Тернополянин на сайті OLX продав телефон Iphone 7 Plus за 700 фальшивих доларів

Мобільний телефон марки Iphone 7 Plus та готівку в сумі 600 гривень втратив тернополянин. Про подію чоловік повідомив правоохоронцям.

Чоловік розповів, що розмістив оголошення про продаж мобільного телефону на інтернет – сайті OLX. Згодом до нього зателефонував незнайомець, який виявив бажання придбати товар.

Псевдопокупець попросив про зустріч, аби переконатися в справності телефону. Тернополянин погодився та узгодив вартість майна в 680$.

Коли сторони зустрілись, аферист передав краянину 700 американських доларів та придбаний товар, а продавець віддав решту в розмірі 600 гривень.

Відео дня

Згодом заявник помітив, що кошти підроблені, адже ні один термінал не приймав валюту, це і підтвердили експерти. Потерпілий звернувся за допомогою до поліцейських.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження відповідно частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до мешканців Тернопільської області не забувати про правила безпеки, завдяки яким ви можете вберегти своє майно та кошти від рук крадіїв.

Будьте обережними та уважними, не робіть ніяких поспішних рішень. Якщо ви стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на лінію "102". Саме завдяки цьому можна оперативно встановити особу зловмисника.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up