Тернополянин трічі за день подзвонив у поліцію, що у нього вкрали машину. Щоразу - іншу

Тернополянин трічі за день подзвонив у поліцію, що у нього вкрали машину. Щоразу - іншу
  • У Тернополі підозрюваний у незаконному заволодінні транспортним засобом тричі надавав неправдиву інформацію про злочин.
  • 22-річного тернополянина підозрюють ще й у викраденні іномарки на польській реєстрації.

Зловмисник тричі телефонував до співробітників Тернопільського відділу поліції і повідомляв, що у нього начебто вкрали автомобіль. Проте інформація жодного разу не підтвердилася, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як розповів начальник Тернопільського відділу поліції Сергій Осадця, упродовж дня на лінію 102 декілька разів надходили повідомлення про незаконні заволодіння транспортними засобами в обласному центрі. Щоразу додзвонювач вказував різні анкетні дані та марки авто. Правоохоронці виїжджали на повідомлення, проте вони виявлялися фейковими.  

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу, яка повідомляла неправдиву інформацію. Ним виявився 22-річний житель обласного центру. З’ясувалося, ніякого автомобіля у нього немає.

Відео дня

В поле зору правоохоронців тернополянин потрапляє не вперше. Його також підозрюють у крадіжці автомобіля марки Audi A6 на польській реєстрації , яку він вчинив в ніч з 16 на 17 травня у Тернополі.  Зловмисник планував продати легківку, але не встиг.  

Вирішується питання про оголошення тернополянину підозри за частиною 1 статті 383 ККУ -  завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину. Триває розслідування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Ігор Дуда

    У придурків, які здаються самі собі хитрими, схожий "почерк". Он регулярний засирач сайту "саша крест" часто  пише, ховаючись під іншими кличками. І навіть натягаючи на себе моє ім'я. Але ж дебільний стиль (безграмотного бидляка) і мотив (жовчного рогоносця) все одно помітні.

    Микола Олексійович reply Ігор Дуда

    От бачиш. Ти, малолєтка, сама чіпаєшся. Тебе ніхто не рухав. Потім не ображайся, як тебе гівном твоїм же облиють. Тримай це і не забувай.

    Ігор Бздуда рано-вранці
    Срати сів у вишивaнці.
    Нею сраку витирає,
    Про гімно усім співає,
    Хоч співати він не вміє –
    Як шалений цуцик виє...
    Ось така тут є паскуда,
    Що зоветься Ігор Бздуда!

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    Мене обдуриш ти як срати сядеш, ЧМО нікчемне,
    Але, наскільки знаю, в тебе з цим - важкі проблеми,
    Це ж  треба - геморой з запором (от біда яка!)
    Звалилися на голову тупого бидляка

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    саша крест-валера (воно ж -  "микола олексійович","терен"- різностатевих кликух у цього бидляка багато) продовжує удобрювати сайти своїми творчими екскрементами. Зрозуміло, чекати іншого від ущербної істоти, на голові  якої з твоєю допомогою з'явилися роги, навряд чи можна.. Сциклива природа шавки з підворіття постійно змушує  його ховатися за всіляким кличками і чужими іменами. Хоча в цього ЧМО є благозвучне своє - Валера. А прізвище (для інтриги) як у знаменитого польського футболіста з німецької Бундесліги.
    Слышь...ВАЛЕРА..,ЛЕВАНДОВСКИ..ЧМОи.ДЕБИЛ... по-моему....уже....опосля...карантины...не...заиграет...ілі...нєт?
    (з поваги до саші креста-валери дотримуюся його звичного "стіля язика")

    Ігор Зелєдупін reply Ігор Дуда

    Ленке пора собирать манатья и съезжать к родителям вместе с детьми

    Ігор Дуда reply Ігор Зелєдупін

    Iгор Дуда 8 годин тому В день вишиванки тернополяни вийдуть на гей-парад вишиванок :) .
    Ігор Дуда reply Iгор Дуда 5 годин тому Бидло з гіллястими рогами на голові на кличку "Саша Крест"  знову начепило моє ім'я. Роги на голові від колишньої дружини (не без моєї скромної допомоги) - виявляється, потужний творчий стимул. Дегенерату-педерасту( з ознаками гермафродита) саші кресту - валері легандонському-миколі олексійовичу - воланду-петру-трактору-зозулі і решті БИДЛОТИ:
    Ти начепи хоч тисячу "кликух", дубове бидло,
    Та роги й  "вуши" твої з-поза них чудово видно,
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/sogodni-21-travnya-den-vishivanki-11060031.html

    Ігор Зелєдупін reply Ігор Дуда

    Єто кульмінація апофеозу нашого апогею...

    Ігор Дуда reply Ігор Зелєдупін

    Вкотре переконуюся, тупе ЧМО, що роги в тебе просто ЗОБОВ'ЯЗАНІ були вирости. Іншого такого дебіла важко й відшукати.
    PISHLO NAHUI

    Ігор Зелєдупін reply Ігор Дуда

    и где ж ты, зепил, теперь харчеваться будешь?

    Ігор Дуда reply Ігор Зелєдупін

    Тупе бидло, не виключено, що це колись пригодиться, коли  тебе витягнуть за твої "вуши" з твоєї нори.

    Саша Крест 29 листопада 2018 р.... Ігор Дуда 1 травня 2018 р. скільки нашкрябав то... значит всё делаю правильно, результат налицо... деньги (совсем неплохие) не зря получаю
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/perepadi-rankovogho-nastroyu.html
    Так що будемо працювати наполегливо. Я ще ні одного пацієнта так просто не кинув. Терпіння дає результати. reply Відповісти share Поділитисяremove 0 add
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/povtorennya-uzhe-projdenogho.html

    Ігор Дуда reply Ігор Зелєдупін

    Ігор Дуда reply Саша Крест 8 березня 2018 р. Рівень обтяженого рогами, зате зовсім не обтяженого інтелектом джека вінчестера-саші креста...
    "Ну, мені якось на твої рога і копита пофуй... Ти ще не зрозумів? Зараз кожен з кожним спить без проблем, ще й похваляється хто більше кого трахнув... Так що продовжуй рогату справу... Хоча, ти вже своє відтрахав... Амінь... В МЕНЕ БОРОТЬБА ЗА ІНШЕ  ... Зовсім за інше, тупоголовий. А те, що звертаєшся до мене як до футболіста/хокеїста, то це мене дуже навіть влаштовує. Значит, всё работает как надо... Моє реальне ім'я тобі абсолютно не потрібно... Так що продовжуй..."  
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/dokaz-vid-suprotivnogho.html

    Ігор Зелєдупін reply Ігор Дуда

    БОРОТЬБА ЗА ІНШЕ  ... Зовсім за інше, тупоголовий.
    сподобало також

    Ігор Дуда reply Ігор Зелєдупін

    Я переконаний, тупа з кривими рогами бидлота,
    Що ти "сподобало" і пхать гівно до рота,
    Бо як його під вечір обжерешся -
    Одразу маячню свою писать берешся,
    Але мені на неї - "плюнути й розтерти",
    І все ж...валера-саша, намагайся менше гівно жерти

    Ігор Зелєдупін reply Ігор Дуда

    ти вже своє відтрахав... Амінь... сподобало мені

    Ігор Дуда reply Ігор Зелєдупін

    Ти, "саша крест", бидлота, "трахалось" колись так вдало,
    Що в тебе роги аж повиростали ,
    Але сказати, що лиш через це не буде зовсім справедливо -
    Ти ще й дурне було (і є), як бик і ніг не мило,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up