У Тернополі на хабарі затримали керівника комунального підприємства (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі на хабарі затримали керівника комунального підприємства (ОНОВЛЕНО)

За інформацією "20 хвилин" правоохоронці затримали начальника міського комунального підприємства Петра Сорівку.

За неперевіреною інформацією, сьогодні правоохоронці затримали керівника Комунального підприємства "Місто" Петра Сорівку за те, що він отримав певну суму грошей. Їх, як повідомило джерело, яке хотіло залишитися анонімним, він мав передати головному архітектору міста Василю Бесазі. Деталі з'ясовуємо.

9 вересня прокуратура повідомила, що посадовець комунального підприємства отримав 600 доларів США неправомірної вигоди.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди) стосовно керівника комунального підприємства Тернополя,

Відео дня

  Посадовець одного з комунальних підприємств одержав 600 доларів США від місцевого підприємця. Цю суму він взяв за вплив на службових осіб міськради щодо прийняття ними рішень у безперешкодному отриманні дозволу на розміщення об’єкта торгівлі у Тернополі.

Зловмисника затримали вчора, 8 вересня 2017 року, у службовому кабінеті. Злочин викрито спільно із працівниками Управління Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Служби безпеки україни в області .

Наразі тривають слідчі дії щодо виявлення причетності інших осіб до даного злочину. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Герасимчук Ростислав

    Відмажеться
  • Микола Болещук

    ЦЕ ДОБРЕ , АЛЕ ТРЕБА ЛОВИТИ РИБУ((((
  • Dima Volynskyi

    Dima Volynskyi reply Dima Volynskyi

    стаття від 13.06.2017р
  • Діонісій

    хтось сказав, хтось зробив, Ви не бульварна газетка і інтернет видання, якщо не можете сказати конкретно, то не пишіть.

    Юсі reply Діонісій

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up