Василь ще в перший день зізнався братові, що вбив дівчину (оновлено)

Василь ще в перший день зізнався братові, що вбив дівчину (оновлено)

Поліція оприлюднила деякі докази причетності неповнолітнього до вбивства 17-річної випускниці з Вишнівця Ірини Мукоїди.

Поліція вперше оприлюднює записи так званої «прослушки».

На такий крок поліцейські з дозволу слідчого і прокурора наважились, аби знизити градус напруги та припинити поширення безглуздих версій вбивства дитини та чергові спроби підбурення людей.  

Начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол на брифінгу пообіцяв і надалі надавати громадськості докази і доповідати про перебіг розслідування вбивства 17-річної випускниці. Все – через резонансність справи.

Відео дня

Нагадаємо, тіло Іринки Мукоїди зі слідами насильницької смерті виявили зранку 26 червня на узбіччі траси у смт. Вишнівець Збаразького району. Підозрюваного затримали через тиждень після убивства. І обради йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою, без права внесення застави. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.   

  • Прокуратурою Тернопільської області  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадження за ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство), розпочате за фактом вбивства неповнолітньої  жительки смт. Вишнівець на Тернопільщині, - повідомили у прес-службі.

Підозрюваному у вбивстві дівчини 16 років. Звати його Василем. Сам він – мешканець сусіднього із Вишневцем с. Дзвиняча. Хоча навчався саме у Вишівці на кухаря.

Нагадаємо, рідні підозрюваного стверджують, що хлопець не винен і його хочуть зробити «цапом відбувайлом».

Ми публікуємо все, що почули і побачили під час брифінгу. Умисне не пишемо матеріал в звичному для нас форматі, аби уникнути звинувачень в упередженості. Дивіться самі і робіть висновки.  У телефонних розмовах брата Василя Влада можна почути, що Василь зізнався братові про злочин ще в перший день. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (60)
  • Igor Stefaruk

    Щодо мотиву злочину,одна із почутих мною версій про причину вбивства.По перше йому ніколи жодна дівчина не "давала" (хто з таким хоче щось мати),по-друге,товариші в компанії сміялись над ним з цього приводу,по  третє,бачите ,які батьки ну і відповідне виховання,по четверте (це моя думка) не все в порядку з психікою,знущався над тваринами+ знімав це на відео,додайте до цього всього алкоголь...ось і причина.

    Шкода в цій історії тільки дівчини,яка чомусь опинилась на його шляху (..
  • SIR belomor

    Моя версія. Убивця він. Убив. Хотів згвалтувати, не молучилося, мабудь таки дійсно машини помішали. Як не як був день молоді багато хто їздив туди-сюди. Пізніше знайшов його брат десь там на каруселі. Там він йому признався. Брат в шоці. яка їхня дія? Правильно додому. В дома мати, він признається її, вона пере його окровавлений одяг (з аудіозапису розмови матері і батька в кіці ролика батько каже що вони, батьки тоді шось зробили, мати в цей момент кричить йому що розмову підслуховоють і щоб не дати батькові договорити тим самим викрити те щось кладе трубку). Скоріш за все вони тоді всі срозуміли що він дійсно вбив. А прання одягу це знищення речових доказів. А зараз просто перешкоджають всіма доступними методами роботі слідства. тут вам і версії з мажорами, джипами і так далі...
  • Josup Volchansckij

    Прослухав телефонні розмови,звернув увагу на розмову батька і матері можу сказати,що це якась липа,якийсь хрон пробуханий в Тернополі ще й на російській мові говорить.його б уже давно вигнали,адже Тернопіль націоналістичне місто.

    nika minikana reply Josup Volchansckij

    Це суржик, на ньому розмовляє половина області і особливо сільська місцевість.
  • Ігорко Ігорко

    А як вам ще такий варіант, що телефонна розмова Влада та Сергія, що Влад розказував Сергію як йому в поліції навязували думку про брата(чи як Василя заставляли це сказати), та це розказував Сергію. а запис можна було дещо обрізати та змонтувати.

    Це теж не виключення.

    як на мене аудіо запис не є доказом. оскільки мотив не ясний.

    Просто взяти ножа тай піти когось зарізати, де логіка?  чи дівка не дала а він її зарізав? смисл?

    чи може він в ту ніч проходив повз труп дівчини та його мобільний по геоданих показує що він там був. Но це лише думки.

    Ми не можемо стверджувати чи його били чи заставляли давати покази оскільки нас там не було. Можливо він і сам зізнався, а можливо пристрашили та взяв на себе.

    Но також уявіть що до вас приходять додому і кажуть що ви когось вбили?)) так і дитину 16 років просто знайти яка собі просто живе тай повішати на неї вбивство тоже не варіант, так би найшли якогось би вбивцю тай на нього повішали. Значить є якийсь слід що він винен

    SIR belomor reply Ігорко Ігорко

    Аудіозапис якраз і є доказ. А змонтований він чи ні це дуже легко вияснити. Останні ваші слова вірні. Коли здійснюється такий злочин перші кого перевіряють то це раніше судимих і тих у кого проблеми з поліцією, що проживать на даній території.  Ну тіпа так.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up