"Від того, що трапилося з дитиною, у мене волосся стало дибки"

"Від того, що трапилося з дитиною, у мене волосся стало дибки"

Дев’ятирічну дівчинку намагався заманити до себе в машину планшетом невідомий чоловік. Такий випадок стався близько обіду 24 березня біля зупинки у селі Підгородньому під Тернополем. Про те, що трапилось з її дитиною, у редакцію повідомила мама дівчинки. Жінка розповіла цю історію, аби привернути увагу до проблеми та закликати батьків більше говорити дітям про небезпеку. 

- Від історії, що трапилась з моєю дитиною, у мене волосся стало дибки, - розповідає мама дівчинки пані Ольга (ім’я змінене - ред). - Живемо в Підгородньому, я часто відпускала її в магазин, до того ж був білий день.  Коли донька вийшла з магазину, неподалік зупинки зупинилося авто, з якого вийшов чоловік. Він запропонував дитині планшет і закликав, щоб вона підійшла до авто. Дитина не відповідаючи, побігла додому. Тоді на зупинці було двоє хлопців, вони свідки. Я ще раніше постійно розповідала доньці, що не можна підходити до незнайомців. Її ж ледь не викрали! Тепер вона від мене не відходить, боюсь її пускати кудись саму.

Історія трапилась минулої п’ятниці, 24 березня, але лише 30 березня, дівчинка згадала колір машини та приблизні номери.

- Дитина так злякалась, що про автомобіль не могла нічого пригадати, - каже жінка. - І лише вчора, повернувшись з прогулянки, вона згадала, що той автомобіль був такої ж  марки як у нашого сусіда - Lanos, тільки сірого кольору. До поліції я ще не зверталась, бо мала клопоти через здоров’я брата, але обов’язково звернусь. Я розповіла це, щоб не дай Боже не сталося біди з чиєюсь дитиною. 

Відео дня

В поліції кажуть, що наразі подібних звернень до них не надходило. 

- Такі випадки стаються нечасто - це другий випадок за останніх кілька місяців. - повідомили у секторі комунікації  ГУ Національної Поліції у Тернопільській області. - До речі, у багатьох випадках шахрайство, пограбування, викрадення, зґвалтування, вбивство починаються із розмови дитини із незнайомими людьми.

Нагадаємо, психологи радять дорослим говорити з дітьми про те, як поводитись з незнайомцями. Навчити дітей правил безпечної поведінки закликає і поліція

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Петро Білецький

    А ті два свідки чо не поговорили з тим тіпом, або не подзвонили куда потрібно ???

    Кактус reply Петро Білецький

    про що мова, як в нас люди повз непритомного можуть просто пройти. до того ж вони могли подумати, що то якийсь знайомий дядько малої
  • Діонісій

    реально такі випадки можуть бути, але, як пише автор її дитина їшла в той магазин і вона її туди відправляла, там траса міжнародного сполучення, там переходити ту дорогу трошки стрьомно дорослому, якщо не переходити дорогу, то все одно, таку малечу відправляти саму в магазин, то , вибачте, трохи зарано.
  • Anonymous

    почикай ще місяць і аж тоді звертайся кудись ...

    Marianna Ginda reply Anonymous

    pochekau a ne pochukau

    Anonymous reply Marianna Ginda

    не мудруй по нету ...
  • Андрій Денисов

    Бабо, та кому потрібна твоя дитина, краще наглядай за нею!

    Кактус reply Андрій Денисов

    та шо психів і збоченців мало ходить? а за всім не впильнуєш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up