Вивезли в поле, роздягнули і обібрали: у Тернополі пограбували приїжджого, який вночі повертався з бару

Вивезли в поле, роздягнули і обібрали: у Тернополі пограбували приїжджого, який вночі повертався з бару

Упродовж декількох годин співробітники Тернопільського відділення поліції встановили та затримали підозрюваних у пограбуванні жителя Києва. Нападники вивезли потерпілого за місто, погрожували йому та відібрали особисті речі.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

До співробітників відділення поліції №1 міста Тернопіль надійшло повідомлення від мешканця Києва про те, що його пограбували двоє осіб. Вони забрали у киянина дорогий смартфон, 300 доларів США та тисячу гривень.

Під час встановлення обставин злочину працівники поліції з’ясували, що потерпілий приїхав у Тернопіль у гості до знайомого. Напередодні вони разом відпочивали в розважальному закладі, що на вулиці Січових Стрільців.

Відео дня

Близько 2 години вони вийшли з бару і на вулиці у них зав’язалася розмова з незнайомцями, котрі запропонували підвезти їх до готелю. Хлопці не відмовилися.

Запропонували підвезти, а потім погрожували 

Вже в автомобілі водій та його спільник почали погрожувати пасажирам та вимагати віддати їм цінні речі. Зловмисники різко змінили напрямок руху. Одному із хлопців вдалося вистрибнути з автівки та втекти. Його ж знайомого, жителя Києва, вони вивезли в поле, роздягнули та пограбували. Потерпілий на ранок дістався найближчого населеного пункту та звернувся по допомогу до працівників поліції.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи нападників. Ними виявилися двоє мешканців Кіровоградської та Запорізької областей. Їх затримали відповідно до ст. 208 КПК.

Слідчі повідомили нападникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану).

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Довідка
Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що за вчинення грабежу, вчинене в умовах воєнного стану, 30-річному жителю Стара Могильниця загрожує до 10 років тюрми — чоловік серед білого дня зірвав золотий ланцюжок з жертви й одразу поніс до ломбарду.

 

Читайте також:

Вдарили і зірвали з шиї срібний ланцюжок та золотий хрестик

Розбійний напад у центрі Тернополя: житель Закарпаття побив чоловіка та відібрав мобілку

У Тернополі брати-грабіжники із Закарпаття напали та пограбували пенсіонера

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Не..й шляться по ночам...
  • Олександра Шевчишин

    Дайте повістки грабіжникам
  • Людмила Іваницька

    А що мешканці Запоріжської та Кіровоградської областей роблять в Тернополі та ще й в комендантську годину?
  • Діма Іванюк

    А де патрулі в коменданьську годину???

keyboard_arrow_up