Вночі на "Східному" невідомі побили і обікрали вісім бусів (Відео)

Вночі на "Східному" невідомі побили і обікрали вісім бусів (Відео)
  • Про пошкоджені буси та викрадені з них речі у соцмережі Facebook повідомила тернополянка.
  • Трапилось це в ніч з 3 на 4 травня на вул. Довженка. 

- Цієї ночі відбувся дивний флеш-моб: "бомбанули" вісім бусів на вулиці Довженка, - пише тернополянка, голова ОСББ на Довженка Олеся Чванкіна -. Вибили вікна і майже нічого не забрали. Тренування чи просто нудьга? У інших мікрорайонах спокійно? 

У коментарях під дописом пані Олесі, люди пишуть, що таке трапилось не лише на вул. Довженка. 

- В ніч з 2 на 3 промишляли на Лозовецькій і не тільки по бусах, - пише Ігор Стефанюк.

Також, тернополяни розповідають, що правопорушники лізли тільки в ті авто, які стояли не під камерами спостереження і так, що навіть сигналізація не спрацювала. Крали магнітофони, реєстратори або те, що було в бардачку. 

В ГУ Нацполіції в Тернопільській області факт крадіжок та хуліганства підтвердили. Вночі 4 травня у поліцію надійшло 5 звернень від мешканців різних будинків вул. Довженка. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження.

- Перший чоловік звернувся у поліцію близько 5.50, - повідомили в прес-службі управління. - З одного буса викрали відеореєстратор, а з іншого автомагнітофон та дві колонки. Крадії видавлювали бокове вікно у бусі і відкривали авто з середини. З інших трьох авто нічого не вкрали, бо там нічого не було. Водії цих авто цінні речі забрали.

Взагалі у поліції радять, не залишати речей у автомобілях і встановити сигналізацію. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Герасимчук Ростислав

    От уроди, зловили б скоріше тих упирів.

    bvm reply Герасимчук Ростислав

    Автомобілі повинні стояти на відповідних стоянках, а  не там де захотів. Як би могли то б до квартири заїзджали.

    Андрій Славопас reply bvm

    А де ті стоянки чи парковки?! Забудовували кожний клаптик землі, скоро не буде де пройти пішки. Ви десь бачили, щоб будували паркінги для народу? А де люди мають тримати авто. Купувати гаражі по 10 000 доларів змоги люди не мають. А що влада міста робить для вирішення питання парковок? Люди самі винні, бо купують то гімно,  що будують бариги. А бариги будуть, де тільки можна, аби бабок побільше заробити. Тому після здобуття незалежності ні одного нового району, школи, садіку не збудували. Тільки парки, дитячі майданчики і лісосмуги в місті забудовують, щоб комунікацій і доріг не тягнути. Ганьба! І ганьба народу, що того всього не розуміє, а ще платить зі своєї кишені за таке... Чому бідний, бо дурний. Чому дурний, бо бідний. Зачароване коло.

    Герасимчук Ростислав reply bvm

    Закрий пельку, ніщеброд, матимеш авто - зрозумієш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up