Ярослав Перегінець, який насмерть збив чоловіка на Злуки, уже на волі

Ярослав Перегінець, який насмерть збив чоловіка на Злуки, уже на волі
  • Ярослав Перегінець 29 грудня збив насмерть 27-річного Олега Ломачинського на Злуки.
  • Колегія суддів 24 січня призначила підозрюваному півмільйона гривень застави.
  • Журналістці "20 хвилин" 28 січня повідомили, що заставу уже внесли. Тепер підозрюваний, згідно із ухвалою суддів, носить електронний засіб контролю. 

Нагадаємо, трагедія трапилась 29 грудня на просп. Злуки. Під колеса Toyoya RAV4 потрапив 27-річний Олег Ломачинський. Чоловік переходив дорогу на нерегульованому освітленому пішохідному переході, коли на нього наїхала автівка. Травми, які отримав потерпілий, виявилися несумісними з життям – він помер у лікарні. 3 січня винуватцю аварії визначили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Адвокат подав апеляцію і 24 січня заслухавши доповідача, доводи підозрюваного та його захисників, прокурора, колегія суддів частково задовольнила апеляційну скаргу, визначивши розмір застави у сумі  - 501 381 грн.  

У прокуратурі Тернопільської області 28 січня журналістці "20 хвилин" підтвердили, що заставу за підозрюваного уже внесли. 

Згідно із ухвалою суддів після внесення застави на підозрюваного покладаються певні обов'язки. Тепер він має за першою вимогою з'являтись до слідчого, прокурора та суду. Без дозволу слідчого, прокурора або суду не відлучатись із населеного пункту, де він проживає. Утримуватись від спілкування зі свідками та експертами у даному провадженні. Здати слідчому на зберігання паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Носити електронний засіб контролю.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Тетяна Шулыга

    Шкода батьків хлопця. Як їм з цим жити. Гроші в нас всім заправляють
  • Anonymous

    501 381 грн сплатив щоб тимчасово до дому попасти, а раніше міг би за 50грн доїхати на таксі і все було б нормально.
  • Хльоп Зсила

    От урод?
  • Іра Грім

    Без слів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up