З’явилися нові докази у справі вбивства Ірини Мукоїди (оновлено)

З’явилися нові докази у справі вбивства Ірини Мукоїди (оновлено)

Поліція представила нові докази причетності 16-річного підозрюваного до вбивства 17-річної Ірини Мукоїди з Вишнівця. Це результати експертизи ДНК, яку робили у Вінниці.

Експертиза встановила, що на ножі та штанах є сліди ДНК і підозрюваного Василя, і вбитої Ірини. Про це повідомив під час брифінгу 10 липня начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Нагадаємо, є постанова з дозволом на розголошення результатів досудового розслідування, зважаючи на резонансність справи. В даному випадку поліція оприлюднює висновок ДНК-експертизи, яку проводили спеціалісти Науково дослідного експертно-криміналістичного центру Вінниці.

На експертизу надсилали ніж, який знайшли на місці убивства, штани підозрюваного із залишками крові, та запальничку, яка, ймовірно, належала неповнолітньому Василеві. До речі, саме на запальничці експерти не виявили ніяких слідів. А от на ножі, який ймовірно є знаряддям вбивства, і на штанах хлопчини сліди були. І належать вони і загиблій Іринці, і підозрюваному у її вбивстві Василеві.

Відео дня
  • Коли робиться огляд місця події, використовуються одноразові спеціальні пакети, які можна застібнути і розстебнути один раз, - пояснив Олександр Богомол. – Ці пакети для речових доказів номерні. Ніж на місці події був вилучений, упакований в такий пакет і направлений на експертизу. Експерт на місці описав цілісність цього пакету.

На брифінгу в поліції також присутня експерт- криміналіст проекту “Слідство ведуть екстрасенси" Наталя Костилєва. Вона розповіла про свої висновки щодо цього злочину.

О 15.00 10 липня апеляційний суд розглядатиме апеляцію щодо міри запобіжного заходу, яку подав захисник підозрюваного. Нагадаємо, наразі він перебуває під вартою. Водночас мама Ірини Мукоїди написала в поліцію заяву про здійснення на неї тиску. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • анонімка

    Мені от одне цікаво, що тепер після результатів експертизи ДНК знову придумає

    захист підозрюваного в лиці  адвокатів, родичів і місцевих сільських  доярок-криміналістів? Версї наступні:

    1. То вшьо куплени.... ми вже то знаєм наперед(мажори заплатили всім починаючи від слідчого закінчуючи Вінницьким  криміналістичним центром)

    2. Бідоласі принесли той ніж на допит..... і витерли об нього його  руки, потім принесли кров дівчини і оббрискали нею джинси.

    3.Не віримо хто би там шо не казав і які докази не предявляв..... знаємо своє....

    давай мажора на чорному джипі....

    Тут підходть приказка " Курві сци в очі, а курва каже  шо дощ падає"

    Роман reply анонімка

    Міліція працю не професійно. Візьміть для прикладу роботу Вербовського (заступник  начальника слідства міського управління) поки начальник у відпустці справи, які мають ознаки кримінального характеру списуються дільничних інспекторами. Маю записи усіх розмов з працівниками поліції по своїй справі. Готовий їх надати СТб чи будь якому іншому телеканалу, щоб тих бездарів та їх начальника який не може там навести лад повикидали звідти. А то реформа тільки на словах. Якщо ті самі "професіонали" розслідувати цю справу то тут могли сфабрикувати будь що ...

    апtey reply анонімка

    ти анонімка реально йоб н ута

    не пезззди хууйні

    Nick Stan reply анонімка

    Так вони все це вже говорять, подивіться відео на ютубі під судом. Я поражаюсь, які дибіли живуть на Тернопіллі,  та й по всій Україні хватає. А всі кажуть, раша тв, зомбі, дауни на сході і в росії. І в нас теж їх хватає.
  • Janos

    Міліція підставляє дитину
  • Volodymyr Nadrichnyi

    Дивіться звернення матері вбитої: Люди, ви подуріли, захищаєте вбивцю!

    https://www.youtube.com/watch?v=oSQGwdD7YPQ

  • Andrii Savin

    Експерт - екстрасенс? Хтось головою вдарився?

    Olja Varecha reply Andrii Savin

    Експерт-криміналіст проекту ,не екстрасенс!читайте уважніше

    Inesa Goloyad reply Olja Varecha

    експерт-криміналіст дебільного ПРОЕКТУ для недорозвинених - це звучить гордо)) дійсно, не треба плутати))

    Roman Stasyshyn reply Inesa Goloyad

    Я в екстрасенсів швидше не вірю, ніж вірю, але ваш текст не блищить інтелектом. Якщо так сталося, що людина недорозвинута, то як вона може зрозуміти зміст будь якої передачі?  І що у Вашому розумінні "Дебільний проект"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up