До Вишнівця приїхали "екстрасенси", аби розкрити вбивство Ірини Мукоїди

До Вишнівця приїхали "екстрасенси", аби розкрити вбивство Ірини Мукоїди

До Вишнівця 7 липня приїжджали представники проекту «Слідство ведуть екстрасенси». Вони намагалися розкрити вбивство випускниці Ірини Мукоїди.

Про приїзд "екстрасенсів" повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Андрій Рудан.

"Вишнівець. Екстрасенси на місці, де знайшли тіло Ірини. Люди не вірять фактам. Цікаво чи повірять екстрасенсам", - написав чоловік. 

З його відео видно, що на місці зібралося багато людей. З ними спілкується експерт- криміналіст проекту “Слідство ведуть екстрасенси" Наталя Костилєва. Що з'ясували "екстрасенси", наразі невідомо.

Відео дня

 

Нагадаємо, 17-річну Ірину Мукоїду знайшли вбитою зранку 26 червня.

Підозрюваному у вбивстві дівчини 16 років. Звати його Василем. Сам він – мешканець сусіднього із Вишневцем с. Дзвиняча. Хоча навчався саме у Вишівці на кухаря. Рідні підозрюваного стверджують, що хлопець не винен і його хочуть зробити «цапом відбувайлом». Аби зняти соціальну напругу, поліція оприлюднила деякі докази причетності неповнолітнього до вбивства випускниці з Вишнівця.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Катя Курмаз

    Когда то к нам в  приезжали эти псевдоэкстрасенсы,родные их не звали даже,но то что родственники погибших после их приезда были в шоке,такое наморозили ,короче обманщики и аферисты,сперва узнают что и как ,а потом по сценарию делают пророчества.
  • Piter Savka

    БЛ....ТЬ !!!! Ви все таки це зробили !!!! Ви всі слабі на голову
  • Anonymous

    Ще ворожок-циганок з автобусної тре запросити. Вони все знають. Вєрняк, 100%!!!
  • Серчик

    Люди-ідіоти! Які в дупу екстрасенси? Ви що тютю трішки? Це ШОУ!!! Із сценарієм, із режисером, сценаристом, акторами, награне ШОУ! Ви хочете, щоб режисер та сценарист вирішував яка людина винна?

    Я розумію, що для села це "пракатіт". Але ж майте голови для того щоб  думати ними, а не ротом рухати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні відбуватиметься мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up