Як у Тернополі святкують День молоді (ВІДЕО)


Як у Тернополі святкують День молоді (ВІДЕО)

Організували «Місто мультиспорту» та різноманітні майстер-класи для дітей та молоді у парку Шевченка у неділю, 25 червня. 

 

У рамках святкування Дня молоді у парку розмістили надувний скеледром, слеклайн, болдер-тейбл, баланс-борди, надувні кулі, каяки. Для всіх охочих спробувати себе у тому чи іншому виді спорту така можливість надається безкоштовно, адже захід здійснюється за кошти обласного бюджету.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">
  • У нас нині відбувається святкування Дня молоді, - розповідає начальник відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний. - Проте ми уже цілий тиждень святкуємо. Адже усі молодіжні заходи, які ми організували цього тижня, були присвячені саме цьому дню. У нас був тиждень молодіжних ініціатив, де різні молодіжні організації презентували себе. А, до прикладу, у п’ятницю у нас відбулося нагородження найкращих 25 молодих людей області. Вчора ми разом із пейнтбольним клубом «Легіонер» та Молодіжним Націоналістичним Конгресом організували десятий кубок Романа Шухевича з пейнтболу. Участь взяло 13 команд із різних областей України.  Сьогодні у нас також відбуваються різні розважальні дійства. Як бачимо, молодь задоволена і з цікавістю пробує себе у всіх запропонованих видах спорту.
  •  

7-річна Валя Мудра прийшла на свято разом із мамою.

  • Я зробила собі браслет, нам показували майстер-клас, - розповідає мала. – А ще я лазила на таких ось штуках, не знаю, як вони звуться (показує на слеклайн). Мені не було страшно, бо мене підтримували. Битися у надувних кулях не хочу, бо нещодавно впала з роликів, досить мені травм.

А 4-річна Віка Мельник прийшла на свято з бабцею Стефою та з сестричкою.

  • Я ходила по тих лєнтах (показує на слеклайн), мені не було страшно, я трималася за дядю, - розповідає дівчинка. – Хотіла ще залізти на ту надувну кулю, але в мене не вийшло. А ще мені подобається дивитися, як хлопці б`ються у тих кулях надувних, вони так цікаво падають.

Біля «Міста мультиспорту» чатують лікарі, аби у разі нещасного випадку надати першу медичну допомогу. Хоча організатори гарантують 100% страхування.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up