Тепер батьки можуть контролювати успішність дітей

Тепер батьки можуть контролювати успішність дітей
Оцінки, "енки" та загальну успішність учнів школи-ліцею № 9 батьки та вчителі тепер контролюватимуть через онлайн систему Smarsy.

- Ми тільки-но розпочали працювати з цим порталом, - розповідає директор школи-ліцею №9 Григорій Рибак. - Вже близько двох тижнів наші учні, вчителі та батьки звикають до цієї програми.

За словами Григорія Рибака, інформаційний портал - дуже корисна та необхідна річ як і для учнів і вчителів, так і для батьків.

- Корисно з адміністративної сторони, оскільки це - контроль та самоконтроль педагогічного колективу, - продовжує пан Григорій. - А батьки зможуть контролювати учнів: коли прийшов до школи, яка відвідуваність, успішність. Тобто на порталі - корисна інформація для всіх.

Відео дня

Читайте також: Із тернополян на школи зберуть 300 тисяч

Окрім контролю, система виконуватиме функцію електронного онлайн-щоденника та журналу, до якого вчителі вноситимуть оцінки та "енки". Крім цього, у школі ще встановили камери спостреження. 

- Проте, цю всю інформацію ще потрібно занести у базу, - каже директор школи-ліцею. - Це - дуже клопітка робота. У нас є педагог, який цим наразі займається, проте за скільки часу все буде готово, ще не знаємо. 

Учні вже випробовують портал, проте не дуже раді йому. Кажуть, що не тішить їх такий контроль батьків.

- Та можливо, то і корисна штука, але щось вона мене не тішить, - каже учень школи-ліцею №9 Андрій (з етичних міркувань прізвище не вказуємо - прим.ред.). - Я там і не реєструвався, для чого воно мені?

За словами учня, більшості його однокласникам таке нововведення теж не подобається, а іншим всеодно. 

- "Плюсами" такої програми є те, що діти бачать свою успішність, - каже хлопець. - Ну і зрозуміло, що батьки контролюють своїх дітей, а директор - загалом усю школу. Звісно, що  батькам таке до вподоби, хто з них не хоче знати, що у нас в школі робиться і в журналах...
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Вітаю!



    Як на рахунок сумісності з Законом " Про захист персональних даних"

    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2297-17



    А саме основне: вчитель має вчити, а учень - вчитися!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up