Тернопіль: школярів запрошують на ярмарок із концертом та конкурсами

Тернопіль: школярів запрошують на ярмарок із концертом та конкурсами
Шкільний ярмарок із дитячими розвагами проведуть у Тернополі 1 та 2 вересня в ТРЦ "Орнава".

Там же маленькі моделі дефілюватимуть у модних шкільних формах. А організатори свята обіцяють багато вражень та цінних подарунків.

— Якщо не буде дощу, то все свято ми проведемо на площі перед торовельно-розважальним центром, а якщо погода не посприяє, перенесемо його на другий поверх закладу, — розповідає маркетолог торговельно-розважального центру Руслана Охоцька. — Для школярів будуть тернопільські номери дитячих колективів, дефілюватимуть маленькі моделі, а також буде безліч конкурсів та інших розваг.

Також, за словами пані Руслани, серед усіх присутніх розігруватимуть багато цінних подарунків. Їх нададуть партнери свята.

Відео дня
>— Таким чином ми хочемо допомогти батькам підготувати своїх дітей до навчання, — продовжує маркетолог. — На шкільному ярмарку буде представлений широкий асортимент різних шкільних товарів. Тому, якщо батьки забули щось придбати своїй дитині, матимуть таку можливість.

Також на свято запрошують дітей, які ще не ходять школи. Вікових обмежень там не встановлюють. Організовують шкільний ярмарок ТРЦ “Орнава” спільно із мережею магазинів “Сільпо”. Розпочинатиметься він 1 та 2 вересня о 12.00. Закінчуватиметься о 20.00.

Світлана МАЛА, 0-96-825-58-69 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 з 1 першого травня на водіїв чекають значні зміни в ПДР 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up