Як думаєте, чи повинні бути платними групи продовженого дня? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Як думаєте, чи повинні бути платними групи продовженого дня? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Ще одне ноу-хау, яке вдарить по кишеням тернополян. Ймовірно, що з нового навчального року батькам доведеться платити за перебування дітей у групах продовженого дня. Чи на часі це, що думаєте?

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки запропонувало формувати спільні групи у школах. У них можуть бути діти, різниця у віці яких становить не більше двох років. Як усе відбуватиметься на практиці? Поділіться досвідом роботи групи продовженого дня у вашому навчальному закладі. Чи повинні вони бути в кожній школі і в якому форматі мають працювати?

Свої думки на цю тему можете залишати у коментарях до цього тексту. Найцікавіші з них можуть бути використані для журналістської публікації.

 

Відео дня

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    А з якого переляку групи продовженого дня мають бути платними . Якщо так розібратися ,то ми вже заплати за навчальний процес через податки . Освіта у нас безкоштовна тому нехай ті "мудрі" іноватори заспокояться. Якщо вже буде така необхідність то нехай плотять ті хто отримує зарплату у конвертах ,або перебувають за кордоном тобто ті хто не плотить податки.
  • Ната Лия

    В чому питання?освіта безкоштовна,а догляд за дітьми у групі продовженого дня ,платний!Так у всьому цивілізованому світі!Совок закінчився,за все треба платити,а то звикли на халяву послуги отримувати!все,панове,соціалізм закінчився))

    Герасимчук Ростислав reply Ната Лия

    А от і голова батьківського комітету загавкала

    Ната Лия reply Герасимчук Ростислав

    не дуже хочеться спілкуватися із твариною.....але відповім,якщо мову розуміє)Батьківські комітети заборонені Законом Украіни!Вилазь із совка і всіляких комітетів!)Тільки тобі потрібна твоя дитина,а державі вона цікава...тільки ,як майбутній платник податків)

    Герасимчук Ростислав reply Ната Лия

    Ти взагалі адекватна?

    Ната Лия reply Герасимчук Ростислав

    на погляд моіх знайомих і близьких...так!А у чому проблема?яж не питаю, чому ти гавкаєш?
  • Віктор Крамар

    В Україні середня освіта згідно конституції є безкоштовною- тому не варто придумувати хапугам як на цьому заробити.

    Anonymous reply Віктор Крамар

    А прихідний дитячий табір в 30-тій школі за 1000 грн з дитини, вам як? А 30-та, до речі, Кутківці! Ви маєте дитину туда завести, а потім забрати, щодня.  Обслуговувати той табір під час свої відпустки чомусь на громадських засадах мають педагоги міста. Люди планували собі щось на літо, а тут придурки понавидумували всякої херні. Ви йдете у відпустку, а потім кілька днів відпустки в табір, а потім знову. І то все о те бидло лисе зі своєю братією. Воно вже взагалі всі межі перейшло! От гнида свободівська.
  • Віктор Крамар

    Не повинно такого бути- хіба для дітей старше 5 класу. Аферисти освітяни спеціально ставитимуть дітей молодших класів в 2 зміну- щоб зранку коли батьки підуть на роботу і дитину немає на кого залишити- БУДУТЬ ДОЇТИ БАТЬКІВ!!!

    Anonymous reply Віктор Крамар

    Та при чому тут освітяни?! Ти тої гниди лисої спитай, то ж воно вже чисто озвіріло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up