Партнер рубрики Події

1 червня у Тернополі встановлюватимуть рекорд України: запрошують містян на дійство

1 червня у Тернополі встановлюватимуть рекорд України: запрошують містян на дійство
  • З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Файному місті відбудеться встановлення Рекорду України під назвою «Безбар'єрний шлях».
  • Участь у заході візьмуть 300 нормотипових дітей та  200 дітей з інвалідністю/ООП у супроводі дорослих. Тернополян запрошують відвідати унікальну подію та підтримати малечу.

1 червня 2023 року громадська організація «Їжачок» спільно з ГО «Асоціація жінок України «Дія» та ще півсотнею спонсорів та благодійників хочуть встановити у Тернополі Рекорд України. Під час нього дітки з інвалідністю візьмуться за руки, утворивши безбар’єрний шлях.

Досі можна зареєструватися на подію і взяти участь у встановленні рекорду. Для цього треба заповнити форму за посиланням ТУТ. Учасники повинні зібратись на місці події – біля Надставної церкви, до 11:45. Там їх зустрінуть волонтери і поставлять кожного на заздалегідь визначене місце.

Відео дня

«Діти – наше майбутнє! Об'єднуємо маленькі серця задля великих справ!» – так звучить гасло заходу.

Наприкінці встановлення Рекорду України на дітей очікує вручення сертифікатів та подарунки від партнерів! А на усіх присутніх – цікава концертна програма, яка пройде у парку імені Т. Шевченка.

 

Читайте також:

Вишиванку за її схемою тепер носить Залужний. Історія майстрині з Тернополя Вікторії Кривоніс

Висадили сад для майбутніх поколінь: символічну акцію провели випускники школи №3

Як у Центрі Тернополя дефілювали у вишиванках. Шукайте себе на фото!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up