Партнер рубрики Події

31 липня чи 1 серпня: тернополяни можуть проголосувати за дату випускного

31 липня чи 1 серпня: тернополяни можуть проголосувати за дату випускного

Голосування завершиться за шість днів.

Проголосувати за дату випускного в на своїй сторінці у соцмережі запропонував тернополянам міський голова Тернополя Сергій Надал. Пропонує зробити вибір між п'ятницею, 31 липня, та суботою, 1 серпня, хоча адаптивний карантин в регіонах України триває до 31 липня.

"СТАДІОН, ТАК СТАДІОН! ГОЛОСУЄМО ЗА ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ ПАРАДУ ВИПУСКНИКІВ У ТЕРНОПОЛІ!" - йдеться у дописі міського голови. - Традиційний парад випускників – особлива подія для нашого міста. Я знаю, як до цього дня готуються одинадцятикласники та їхні батьки. Попри карантин, ми не можемо залишити дітей, які вирушають в доросле життя, без останнього шкільного свята, - йдеться у дописі. Я обіцяв, що «Випускний 2020» у Тернополі буде після ЗНО. Але, я хочу, щоб дату проведення свята обрали випускники та їхні батьки. Є дві ймовірні дати – у п'ятницю, 31 липня чи суботу, 1 серпня. Будь ласка, оберіть, коли б Ви хотіли?

Парад має бути проведений із дотриманням усіх карантинних заходів, зокрема, забезпеченням соціальної дистанції.

Відео дня

Голосуємо тут: зробіть свій вибір та натисніть на фотографію із обраною датою 👇

Станом на 15:30 в опитувані проголосували 513 респондентів. Свою думку можна висловити впродовж шести днів.

Читайте також Тернополяни хочуть, аби випускний відбувся. А ви за який формат? (ГОЛОСУЙТЕ)

Про ідею святкування випускного коментарях тернополяни пишуть різне:

Stas Maliuta Для чого потрібен цей парад в теперішній час? Для чого ризикувати життями і здоров'ям людей (які не прийматимуть участь в параді)?

Ларіса Целінь Хай діти мають свято. Воно один раз у житті. 31 липня. А решта все Божих руках.

Тетяна Приймак Зробіть парад, а потім жорсткий карантин. Оце буде СВЯТО😡 І хто виграє???

Петя Мага Кабінет міністрів дасть дозвіл? Йдете на порушення карантинних обмежень..

Сергій Кутузов "із дотриманням усіх карантинних заходів" - це уникати масового скупченя людей і дотримуватись соціальної дистанції в 1м, як рекомендує ВООЗ https://www.who.int/.../novel.../advice-for-public? Чи якихось інших карантинних заходів?

Ilona Antymys У суботу у всіх весілля.

Нагадаємо, вчора міський голова Сергій Надал повідомив, що випускний у Тернополі планують організувати 1 серпня.

Оскільки останні дзвоники через карантин скасували, орієнтовно 1 серпня у Тернополі планують організувати свято випускників. Про захід наразі ще мало що відомо. Як саме воно відбуватиметься, як організують безпеку – вирішуватимуть представники штабу по боротьбі з коронавірусом.

- Ми отримали пропозиції від тернополян, випускників та медиків, - каже міський голова Сергій Надал. - Найближчим тижнем ми сформуємо умови, як та в якому форматі ми проведемо 1 серпня цей захід. Наразі невідомо, як саме відбуватиметься свято випускників та чи дозволить це епідеміологічна ситуація. Про це читайте згодом.

Читайте також На випускний учні 19-ї школи Тернополя зняли кліп на пісню Потапа (ОНОВЛЕНЕ)

Тернополянка просить не скасовувати випускний для одинадцятикласників (ОПИТУВАННЯ)

Нагадаємо, карантин в Україні триває до 31 липня. А Тернопільщина останнім часом не готова до послаблень обмежень через показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19, що становить більш як 10%, зокрема станом на 11 липня - 47,03%.

А як ви вважаєте, коли краще святкувати випускний? Відповіді пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Кет Вархола

    А яка різниця 31 липня чи 1 серпня різниця 1 день А ситуація з корона вірусом позволяє такі масштабні зібрання? А що буде після святкування? Не задумується ніхто Дітей звичайно шкода все таки їхнє свято Але є велике АЛЕ
  • Марія

    Never. Яке голосування? Який парад? Недоречні зараз такі зібрання.
  • Val Val

    Муделі, дивіться не подавіться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up