Батареї увімкнули, але не всім і не одразу

Батареї увімкнули, але не всім і не одразу
  • Тернополяни з Центру, Східного, Дружби та Канади скаржаться, що на багатьох вулицях досі не увімкнули обіцяне опалення.
  • Звернутись нема куди, бо "гаряча лінія" міськради перевантажена.
  • "Все під контролем", - коментують у міськраді.

На холодні батареї скаржаться в соцмережах і в міськраду мешканці "Канади", вулиць Руської, Лесі Українки, Замкової, Миру, Карпенка.

У випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді в управлінні ЖКГ радять звертатися до обслуговуючого підприємства та на "гарячу лінію" 15-80 та 067-351-57-10. Щоправда, тернополяни скаржаться, що додзвонитись майже нереально.

Відео дня

- Пройшло півгодини - на Тарнавського батареї як і були - холодні, - пишуть читачі "20 хвилин". - Телефон 067-351-57-10 далі зайнятий, 15-80 дзвоню з мобільного - ніхто не відповідає! Ходив на котельню (Київська, 3) уточняти - сказали компетенція ЖЕКу, який позакривав всі вентилі на багато будинків, тому батареї холодні. Пішов в ЖЕК (пп Люкс, Злуки 53) - ЖЕК закритий, майстри напевно випивають.

 

- Все під контролем, - це все, що змогли прокоментувати у прес-службі міської ради.

"20 хвилин" перевірили, що 19 квітня станом на 11:00 додзвонитись на "гарячу лінію" міськради таки можна.

- Не можливо одночасно підключити до опалення усе місто, - кажуть на гарячій лінії. - Вчора було важко до нас додзвонитись, бо перевантажена лінія, та й світло чотири рази вибивало. Не знаю скільки вчора, але сьогодні з приводу опалення до нас зателефонувало близько 25 людей.

Нагадаємо, з 18 квітня через різке похолодання мали увімкнути опалення в садочках, школах та домівках тернополян.

Чи були у вас проблеми з відновленням теплопостачання? Чи звертались на гарячу лінію? На яких вулицях досі холодні батареї? Про це пишіть у коментарях до цієї статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Людмила Чайка

    На 15 Квiтня 5 теж дубак в квартирах . Дiтей неможливо переодягнути. Зовсiм обнаглiли. А в квитанцii будуть з якого числа рахувати?
  • Кактус

    підключіть індивідуальне, і буде вам щастя
  • Ніна Ніна

    тарнавського 43 не підклчили опаленн в жеку і міськраді телефони не доступні
  • Наталя

    На Злуки теж холодно(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up