Партнер рубрики Події

Через заморозки знову увімкнули опалення (для обговорення)

Через заморозки знову увімкнули опалення (для обговорення)

Не пройшло й місяця як завершився опалювальний сезон у Тернополі, та теплопостачання  знову відновили 18 квітня. Причина - різке похолодання.

Насамперед тепло подадуть у дитячі садочки, школи, лікарні та інші заклади охорони здоров’я. Після цього тепло з’явиться у всіх помешканнях тернополян. Не вимикатимуть його аж до потепління.

Таке розпорядження підписав міський голова Сергій Надал на основі звернень мешканців та даних про похолодання Гідрометцентру.

Нагадаємо, впродовж 18 – 20 квітня на Тернопільщині прогнозують арктичний холод: заморозки, ожеледицю, дощ та навіть сніг.

Відео дня

Постачання опалення в помешканнях тернополян буде тривати до сезонного потепління та початку справжньої літньої погоди.

Нагадаємо, завершився опалювальний сезон у Тернополі 31 березня.

- Просимо із розумінням поставитися до процесу відновлення опалення, адже цей процес вимагає затрат часу і не може бути одномоментним для всіх багатоповерхівок, - повідомляють в управлінні ЖКГ. - У випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді, тернополяни мають звертатися до обслуговуючого підприємства. Якщо холодно у школі чи в дитсадку, то свої претензії потрібно адресувати безпосередньо до адміністрації закладу, адже у кожному з них автономно регулюється температура повітря.

Повідомляти про проблеми із повторним запуском опалення можна на гарячу лінію 15-80.

Чи стало тепліше у ваших помешканнях?  Чи було тепло зранку у дитсадках та школах, коли ви привели дітей? Про це пишіть у коментарях до цієї статті. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Кактус

    майте індивідуальне, і буде вам щастя

    Іра reply Кактус

    люди би з радістю встановили індивідуальне але не дають дозволів!!!! ти не в курсі!?!?

    Макс reply Іра

    Вмовляйте сусідів і відключайтесь будинком !!
  • Віра

  • Віра

    Героїв Кут 9, батареї холодні
  • Ольга

    Київська 1 батареї холодні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up