Партнер рубрики Події

Біля "Маяка" водій побив таксиста, бо той попросив не загороджувати проїзд

Біля "Маяка" водій побив таксиста, бо той попросив не загороджувати проїзд
  • Інцидент трапився 3 листопада близько 21.00 на стоянці біля піцерії "Маяк". Про це написав читач на сайті "20 хвилин". 
  • Постраждалого 41-річного таксиста забрала "швидка". Винуватець прийшов у поліцію на наступний день з адвокатом. 

- На стоянці поблизу піцерії "Маяк ", що по вулиці Мазепи, 1 близько 21.00 3 листопада невідомий чоловік керуючи автомобілем Volkswagen Touareg зупинився біля таксистів. Ті попросили його від'їхати зі стоянки, - пише читач. - На що невідомий зреагував неадекватно. Один із таксистів попросив водія не застосовувати в його бік ненормативної лексики. 

У відповідь, як пише читач, водій авто Volkswagen збив водія таксі з ніг та добивав лежачого чоловіка ногами. Через хвилину люди поспішили на допомогу постраждалому, а правопорушник одразу ж втік на своєму авто. Потерпілого водія таксі з численними забоями з місця пригоди забрала "швидка".

В ГУ НП в Тернопільскій області підтвердили, що така подія була. Водій Volkswagen Touareg припаркував своє авто на стоянці, чим загородив виїзд водіям таксі. На наступний день правопорушник приїхав у міський відділ поліції з адвокатом. Поліцейські допитали і постраждалого, і порушника. Водієві Volkswagen Touareg інкримінують ч.1 ст. 125 КК - хуліганство. Поліція проводить рослідування.

Відео дня

Як повідомили в управлінні патрульної поліції Тернополя, близько 22.00 до патрульних звернувся таксист зі словами: "Він мене побив і втік!".

- Чоловік розповів, що його побив водій Volkswagen Touareg і сам зник у невідомому напрямку, - коментують патрульна Ірина. - Він запам’ятав номерний знак, тож ми перекинули його в орієнтування. 

Поліцейські викликали потерпілому швидку, оскільки він скаржився на погане самопочуття. Обстежуючи прилеглу територію, інспектори виявили 33-річного водія Volkswagen Touareg, який підпадав під орієнтування. Підозрюваного патрульні передали слідчому.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Клон

    Молодик - це Олійник Олег. В минулому керівник тернопільської філії ТОВ "Нова пошта"

    Oleg Matkovsky reply Клон

    В Олена Олійника авто tiguan, а не touareg. Це наклеп на Олійника чи стаття писаками написана?

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/bilya-mayaka-vodiy-pobiv-taksista-bo-toy-poprosiv-ne-zagorodzhuvati-pr-10650357.html

    Marianna Dokhvat reply Oleg Matkovsky

    У статті не вказане ім'я та прізвище жодного з учасників конфлікту.

    Якщо Ви помітили, то прізвище вказав коментатор ПІД статтею.

    Звинувачувати у наклепі чи називати автора "писакою" недоречно.

    Oleg Matkovsky reply Marianna Dokhvat

    А Ви десь бачили звинувачення? Знак питання, що означає? Вірно трактуйте слова, а не перекручуйте їх. Я на стверджував, я запитував.

    Цьвєк reply Oleg Matkovsky

    Мимо со свистом «пролетали дорогие лимузины», в которых чинно восседали или подуставшие от хронического воровства и постоянного страха «слуги народа», или «баблонавты» с торчащими из карманов пачками «зелени», или их отпрыски в лице «золотой молодёжи» - безмозглые, безыдейные и бездарные «мажорики». В.Пелевин.
  • Anonymous

    А там є зона стоянки таксі? Законна зі знаками, розміткою? А таксист попросив? Ввічливо так, без погроз і хамства? Дивний якийсь таксист...

    Сергей Терещук reply Anonymous

    Дебіл парковка другим рядом ЗАБОРОНЕНА!!!

    Anonymous reply Сергей Терещук

    Дебіле, ти на фото подивись, другим рядом...

    Anonymous reply Сергей Терещук

    І чого ти бику, хамиш? По іншому не вмієш?

    І дивуйся, що вас таких уобків по асфальту розмазують? Ще й жалієтесь. Певно мало дістав?

    Ігор Дуда reply Anonymous

    Культура дискусії, вихованість, толерантність - на найвищому рівні! З ним - пряма дорога в Європу!! Радий за Україну!!!

    Anonymous reply Ігор Дуда

    Точно, особливо з такими таксистами і їх адвокатами. А з хамом лише по-хамськи, по іншому воно не розуміє.

    Я не захищаю того молодика, але той таксист напевно дуже просив, щоб його ногами покопали, судячи з реакції Сереги Терещука.

    Ігор Дуда reply Anonymous

    Таксистів не виправдовую - в них багато гріхів, але  хамство, дикість і головне -

    безкарність отаких "молодиків" - найперша ознака того, що живемо не в нормальній країні, а в первісних джунглях.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up