Партнер рубрики Події

Чортків отримає грант від Євросоюзу. На що витратять гроші?

Чортків отримає грант від Євросоюзу. На що витратять гроші?
  • Чортків разом із шведським містом-побратимом Карслкруна написали спільну грантову заявку на конкурс Європейського Союзу 
  • І отримали повідомлення про перемогу.

Про це розповіли у Чортківській міській раді.

Відомо, що місто Карлскруна розроблятиме інвестиційну пропозицію щодо заміщення викопного палива на альтернативне у міському транспорті. А Чортківська громада витратить гроші на перехід теплопостачання комунальних закладів на зелену енергетику.

Відео дня

— Гроші відповідно до вимог конкурсу будуть витрачені на залучення європейських експертів для розробки інвестиційних документів, — кажуть у Чортківській міській раді. — доступ до кращих європейських практик, обмін досвідом, а також пошук інвесторів.

Зазначають, що сума інвестицій, яку планує залучити Чортківська громада завдяки якісному інвестиційному плану складає 4,5 млн євро. На підготовку інвестиційного концепту громад виділяють 12 місяців.

Нагадаємо, ветерани та члени їх родини можуть отримати від 250 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи. Це можливо в рамках нової державної програми під назвою «Грант для ветеранів».

 

 

Читайте також:

Війна – не привід забувати про мрії! Як тернополянка ризикнула і розпочала бізнес за кошти держави

Війна б’є по бізнесу: хто з тернополян залишився без роботи і чи реально зараз відкрити власну справу

Стильно та надійно: тернополянка Марта Чебан створює одяг та амуніцію для тварин на фронті

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анатолій Пасічник

    місто-побратим Тернополя - це Майямі, і проєкти у нас спільні, міський голова надал - людина скромна, тому соромиться говорити про співпрацю, але інвестиції дуже великі... у Маямі

    Галина Бойко reply Анатолій Пасічник

    Анатолій Пасічник

keyboard_arrow_up