Партнер рубрики Події

ДАІ просить водіїв не їздити Руською. Бо оштрафують до 340 грн

ДАІ просить водіїв не їздити Руською. Бо оштрафують до 340 грн
Не ігнорувати знак "В'їзд заборонено" на вул. Руській закликають водіїв працівники ДАІ.

Останнім часом водії масово порушують правила, на що часто скаржаться і пішоходи та мешканці прилеглих будинків, розповідає інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. Він нагадує, що на ділянці дороги від перехрестя "Шевченка-Руська" до "Коперника-Руська" проїзд заборонений. Тут можуть курсувати лише тролейбуси, а також машини оперативних служб, які їдуть на невідкладне завдання. Приміром, пожежна, швидка, міліція, газова служба.

- Решту водіям з 6.00 до 23.00 їздити цією ділянкою дороги заборонено, - каже він. – Там наразі є наряди ДАІ. Але ми водночас закликаємо водіїв не ігнорувати знак.

Відео дня
an>

Іногородніх водіїв, які не знають міста, чи мешканців сіл, які приїжджають до нас раз на півроку, працівники ДАІ попереджатимуть та відпускатимуть, додає інспектор. А от на місцевих порушників складатимуть адмінпротоколи. Штраф за таке порушення – 250-340 грн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • yo

    Давно пора, а то їздять всі кому не лінь.

    you reply yo

    Якщо є знак, то чому відпускати іногородніх? Вони, що не розуміються в правилах дорожнього руху? А таксістам там можна їздити?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up