Партнер рубрики Події

Доба без заправок. Тернополяни просять водіїв підтримати акцію протесту

Доба без заправок. Тернополяни просять водіїв підтримати акцію протесту
  • Через зростання цін на пальне, 11 жовтня відбулась загальноукраїнська акції протесту. Проте дієвою вона не була і навіть викликала обурення в частини водіїв. 
  • Тернополяни планують влаштувати більш дієву акцію: бойкотувати АЗС протягом доби. Закликають долучатись якомога більше водіїв. 

Нагадаємо, 11 жовтня у Тернополі водії зупинили свої автівки з 9-ї до 10-ї ранку біля Збаразького кільця. Вони увімкнули аварійне світло і сигналили. Акція пройшла по всій Україні. Водії кажуть, ціни на пальне стали просто нереально високими і не потрібно мовчати. Мета флешмобу — змусити владу знизити ціни на бензин.

- Та акція протесту, яка була в Тернополі 11 жовтня, на жаль, не дала жодного результату, чимало водіїв були проти такої акції, - каже тернополянин Віктор Гаврилюк. - Ми з однодумцями хочемо зробити іншу акцію, щоб від 15.00 понеділка, 15 жовтня до 15.00 вівторка, 16 жовтня свідомі громадяни, водії взагалі не користувались послугами наших АЗС з такими цінами. Якщо в цей період не буде купівлі палива, то напевно якийсь мільйон все таки не дійде до тих, хто має з того гроші. Можливо, це змінить ситуацію і людей почують.

Відео дня

Активісти розуміють, що буде чимало водіїв, які не долучаються до такої акції протесту, але надіються, що свідомих тернополян все таки більше. Долучити до акції організатори намагаються водіїв й з інших міст Західної України. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • тойво

    Скоро вибори,то вже є ті хто подає подібні ідеї.

    Та всім пофіг,кому треба кудись їхати то заправиться.
  • Mercedes-Benz Ternopil

    Дибіли їдьте в саудівську аравію там протестуйте вони піднімають ціну на нафту. Вони добувають і продають за скільки хочуть. По всій європі подожало пальне наприклад в Іспанії 1л дизеля вартує 1,32€. А тепер рахуйте. Не може іноземець купляти пальне по 1.3 а ми по 0.2€ світовий ринок і араби винуваті.
  • Marcus Aurelius

    Друже на фото зверху, все гарно лиш пропоную подумати, щоб одного дня прибрати перегородку між бровами, насправді, було б на стільки краще.
  • fatima

    Акція підтримайте будь ласка у вівторок вилазять хлопці з окопів розвертають танки і шурують на Київ піз..дити банду шоколадного га...н..дона порошенка конченого.Нічого не добєтеся тими акціями все одно будете їздити і заправляти автомобіль прийдеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up