Партнер рубрики Події

Історія з бюлетенями триває: у ТВК кажуть, що поліграфічний брак мали знищити в суботу

Історія з бюлетенями триває: у ТВК кажуть, що поліграфічний брак мали знищити в суботу
всі недоброякісні взірці бюлетенів, кліше та форми для друку поліграфічне підприємство має знищити у цю суботу, 24 жовтня.
Поки триває розслідування справи, коментувати ситуацію в Тернопільській територіально-виборчій комісії відмовляються. ЇЇ член Денис Милий лише наголошує, що працюють експерти, і саме вони повинні дати оцінку.

- Можна різне говорити: чи це бюлетені, чи ні, хай встановлює слідство - каже він.

Нагадаємо, що вчора у тернопільській друкарні "Терно-граф" виявили необліковані бюлетені. Громадсьбкість говорить про початок фальсифікації виборів у Тернополі. Наразі правоохоронці порушили кримінальну справу.

Що стосується знищення друкарських пластин та недоброякісної продукції, тобто поліграфічного браку, то, як пояснює пан Денис, є чітко визначені норми закону, які це регламентують.

Відео дня

- Поліграфічний брак, технічні відходи, бюлетені, у яких, за рішенням ТВК є помилки, а також друкарські форми мають бути знищені у терміни, визначені між поліграфічним підприємством та територіально-виборчою комісією, - продовжує Денис Милий. - Це все прописано в договорі, який вони укладають. Якщо говорити про даний випадок, із друкарнею «Терно-граф», то всі недоброякісні взірці бюлетенів, кліше та форми для друку мають, згідно з договором, поліграфічне підприємство повинно знищити в цю суботу, 24 жовтня.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олена Степанова

    Так ось всплив акт знищення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не виявилось 19:01 З 1 травня в Україні набудуть чинності важливі зміни в ПДР 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up